20130822

COMING SOON | Coming To Cinemas This Summer 2013

De zomer lijkt alweer bijna voorbij te zijn, maar we hebben nog ruim een maand zomer tegoed. Ik heb eens een kijkje genomen op de bioscoop agenda en deze maand en in september komen er zeker nog een aantal goeie films uit. Ik heb mijn favorieten in deze post verzameld voor jullie.

Kick-Ass 2
22 augustus 2013Voor de Superhero movie liefhebbers komt vandaag het tweede deel van Kick-Ass uit in de bioscoop. In de film spelen onder andere Jim Carey, Nicolas Cage, Aaron Taylor-Johnson en Christopher Mintz-Plasse.

"Kick-Ass is nu wereldberoemd geworden met zijn superheldenacties, maar hierdoor ontstaan ook spontaan self made superhero's die zelf de wereld willen redden. Deze nieuwe groep, ‘Justice Forever’, staat onder leiding van de badass kolonel Stars and Stripes (Jim Carrey) en ook Kick-Ass sluit zich aan. Red Mist is herboren en heeft het op de superhelden gemunt. Hij wil wraak nemen op Kick-Ass en Hit Girl, vanwege de moord op zijn vader. Hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn eigen groep gemaskerde bad guys. Als ze Kick-Ass te grazen nemen, ontstaat er oorlog met de hele groep van ‘Justice Forever’."

We're The Millers
29 augustus 2013

"Door schade en schande leert David dat goede daden vaak keihard afgestraft worden. Als hij een paar tieners helpt, wordt hij overvallen. Hij wordt beroofd van al zijn geld en zijn voorraad en blijft achter met een enorme schuld bij zijn leverancier Brad.
Om die schuld af te lossen, en zijn leven te redden, moet David van Brad een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Met hulp van zijn buren, de cynische stripdanseres Rose, wannabe klant Kenny en de met tattoos en piercings uitgedoste tiener Casey bedenkt David een waterdicht plan. Met zijn nepechtgenote en nepkids trekt hij in een grote, glanzende camper naar het zuiden voor een lang 4th of July weekend."

We're The Millers belooft een heerlijke comedie film te worden! Met Jason Sudeikis, Jennifer Aniston en Emma Roberts kan het ook bijna niet meer stuk. Het concept van een nep gezin doet mij enigzins wat aan The Joneses denken, maar dan veel grappiger.

The Conjuring
5 september 2013

De liefhebbers van een goede thriller kunnen vanaf 5 september naar The Conjuring, een waargebeurd verhaal over de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Hier gaan de haren in je nek wel van overeind staan!

"Iedereen kent Amityville, maar eerst was er Harrisville. Als een gezin geterroriseerd wordt door een duistere kracht, roepen ze de hulp in van Ed en Lorraine Warren. In deze meest angstaanjagende zaak uit hun carrière, krijgen ze te maken met een machtige demoon."

Jobs
5 september 2013

De film waar ik en waarschijnlijk alle Apple fans naar uit kijken is de film Jobs waarin wij het leven van Steve Jobs volgen. Van garage tot oprichter van één van de grootste en bekendste merken ooit.

"Jobs groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. Steve laat zich echter niet gek maken en besluit iets geheel nieuws te proberen. Het is de start van een technologische revolutie."

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Die trailer van The Conjuring jaagt me al de stuipen op het lijf, whaha!

    BeantwoordenVerwijderen