20130804

LIFESTYLE | Hema Stationary


De laatste tijd begint Hema steeds hipper te worden. Ze brengen leuke limited edition make-up uit, hebben leuke kleding en artikelen voor in huis, maar ook hun schoolartikelen/kantoorartikelen (of lekker op z'n Engels stationary) is ook steeds super leuk! Volgens mij komt Hema de komende tijd met nog veel meer leuke stationary uit in de winkel.

Laatst kwam Hema voor de nieuwe schoolartikelen lijn ook met hele leuke stempels uit! Voor iedereen met een zwak voor leuke stationary een teken om naar de Hema te rennen dus. Ik voelde ook zeker die behoefte. Ik kwam ook nog een paar andere leuke schoolartikelen tegen in de Hema schappen. Kijk mee voor mijn mini stationary shoplog.Allereerst koos ik voor twee fel gekleurde ink pads om de stempels die ik ook kocht een mooie opvallende kleur te geven. Ik kocht twee sets met kleine losse stempels. Eentje is het alfabet en de andere set zijn wat random plaatjes. Daarbij kocht ik nog een duo Self Inking Stamps, oftewel stempels waar al inkt in zit. Deze stempels zijn "To do...." en "Done".Ik viel als een blok voor de schattige magnetische bookmarks en kleine geprinte plakband rolletjes. Heel handig en ook heel leuk zijn de sticky pockets. Deze pockets plak je door middel van het plak oppervlak aan de achterkant in iedere agenda, dagboek of notebook. Handig om je losse papiertjes in te stoppen.Als laatste (en op een andere dag) kocht ik nog deze super lieve set sticky notes! Een leukere manier op kleine notities op te schrijven dan die saaie geeltjes die je normaal gesproken zou gebruiken.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb ook de letter stempeltjes gekocht :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn zo leuk, binnenkort moet ik ze weer eens in gebruik nemen, heb ik al een tijdje niet meer gedaan!

   Verwijderen
 2. Hello Deborah!
  I love your blog!
  And i also love stamps!
  When did u but the one with the typewriter and the bike? I did not see that one :( So nice!
  Enjoy it!!

  BeantwoordenVerwijderen