20130829

TRAVEL | Shoplog Berlijn 2013


In Berlijn wilde ik niet al te veel spullen kopen aangezien ik al heel veel in Londen had gekocht, maar ik kwam toch nog een aantal leuke dingen tegen. Zo koop ik in Duitland graag deodorant in omdat daar zoveel goedkoper is dan in Nederland. Kijk je mee voor mijn geshopte spullen?

Naast deodorants zijn shampoo en haarproducten in het algemeen een stuk goedkoper in Duitland. Ik kocht deodorant van Fa, 8X4 en Impuls (die heeeeel erg goed bevalt...). Ook kocht ik mijn favoriete drogisterij shampoo en een Garnier Fructis haarmasker.De Lóreal Cleansing Water die ik in Londen kocht beviel al zo dat ik in Berlijn nog een back-up kocht. Van Caudalie kocht ik een nieuw flesje Eau de Beaute, maar jammer genoeg ruikt deze wat vreemd, alsof hij niet meer goed is...

Al vaak hoorde ik over het merk Neutrogena van Amerikaanse Youtubers. Toen ik de producten van de Visibly Clear lijn zag staan werd ik toch wel erg nieuwsgierig en kocht het gezichtswater, de dagelijkse peeling en het 2 in 1 masker/reiniger.Wat random producten nu. De twee Avène producten ontving ik al eens in een Truly Yours box en bevielen wel, dus ik kocht een back-up van beide producten. Van Soap&Glory kocht ik bij Douglas nog een back-up Flake Away scrub. In de KaDeWe vond ik een fijne douchegel van Korres in de geur mango. Als laatste kocht ik een Peppermint Foot Soak van The Body Shop voor slechts €2,00.Bij Rossmann en DM kocht ik drie Maybelline mascara's ook met de reden omdat het daar zo lekker goedkoop is. Maybelline mascara's zijn mijn favoriet. Ik kocht The Rocket waterproof en niet waterproof en de waterproof versie van Illegal Length mascara. Ook van Maybelline kocht ik twee Eyestudio Lasting Drama gel eyeliners in Blue en Ultra Violet. Ik vind de zwarte versie heel erg fijn, dus leek het mij wel leuk om deze twee kleuren te proberen.

Van mijn favoriete nagellak merk Essie kocht ik de mini set van de zomer collectie. Ik had Naughty Nautical al fullsize, maar ik was op zoek naar Sunday Funday en kon hem niet meer vinden. Toen zag ik deze set en besloot hem voor die kleur (de middelste kleur) te kopen!

Als laatste kocht ik de kleine versie van de Taylor Swift Wonderstruck parfum. Ik vond hem verrassend lekker en het flesje is zo leuk en klein!

   
    

Op naar Forever21 voor wat nieuwe tops! Ik kocht de witte top met drie kraagjes en zonder mouwen met korting (weet geen prijzen meer....), een dip hem top met een crème kleurige voor kant van een zacht jersey materiaal en de achterkant is zacht zalm roze van katoen en als derde top koos ik een spijkerblouse met studs op de kraag! Ik ben super blij met deze tops!
 Het tasje kocht ik bij H&M. Ik vond hem zo schattig dat ik hem niet kon laten hangen. De above knuckle ring kocht ik bij Urban Outfitters. Hij is zo mooi en staat heel vrouwelijk.Als allerlaatste, letterlijk, kocht ik deze set nesting boxes bij Urban Outfitters. Ik had ze al in Londen gezien, maar kocht ze toen niet. Daar had ik achteraf veel spijt van. Urban Outfitters zit niet in Nederland, dus daar ging mijn kans om eraan te komen. Maar in Berlijn bleek er dus ook een Urban Outfitters te zitten op de Ku'damm. Op de laatste dag liep ik binnen en nam ik toch deze prachtige set doosjes mee. Ze zijn zo mooi en ze zien er een beetje vintage uit. Cute!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke koopjes weer Deb! Ik ben zo dol op de dm, ik haal daar tegenwoordig bijna alles, haha :) En die doosjes van UO, die zijn geweldig! Kan me voorstellen dat je die perse moest hebben :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben wel naar benieuwd naar de Visibly Clear producten. Ik heb nog nooit geshopt in Duitsland en dat moet ik echt eens gaan doen!

    BeantwoordenVerwijderen