20130808

TRAVEL | London Shoplog


Mijn tripje naar Londen boekte ik om er eens lekker tussenuit te gaan, maar het is nu eenmaal ook een ge-wel-dige stad om te shoppen. Aangezien ik uit enthousiasme soms veel te veel en veel onnodige producten koop, heb ik vooraf aan mijn vakantie een wishlist gemaakt. Ik heb online op de sites van Boots, Superdrug en Liberty's gekeken om mijn wishlist samen te stellen. Hier heb ik flink wat tijd in gestoken, maar het heeft zeker geholpen! Ik heb praktisch alles van mijn wishlist kunnen vinden (veel zelfs met korting) en daarnaast heb ik niet veel extra gekocht. Het kan wel, als je maar echt je best doet hahaha.Beauty
Één van mijn favoriete merken voor lichaamsverzorging is Soap&Glory. Soap&Glory is helaas niet in Nederland te koop, dus wanneer ik in Londen ben sla ik wat producten in.


Nars Kalahari Eyeshadow duo en Nars Eyeshadow Primer. I <3 Nars!!


Batiste droogshampoo is mijn favoriet! Ik kocht een extra grote fles 400ml Blush en de limited edition Cherry. Ook kocht ik de nieuwe Plumping Powder van Batiste. Verder kocht ik de Simple foaming cleanser, Lóreal cleansing water en de St. Ives Apricot Scrub.Van No7 kocht ik de Beautiful Skin Cleansing Brush (Clarisonic dupe) met extra opzetborstels.
Qua make-up kocht ik nog een paar kleine dingen. Ik kocht Barry M Gelly in Papaya, Lush Popcorn lipscrub, Revlon Smoky Shadow Stick in Torch, Maybelline Colorshock mascara in Turquoise Electric, Maybelline Color Tattoo in Metallic Pomegranate, Collection Lasting Perfection Concealer, Carmex lipbalsem en Simple reinigingsdoekjes.


Fashion

Ik moest wel de Primark inlopen aangezien ik alleen de Primark in Nederland ken (en ik het liefst weer zo snel mogelijk wegloop..). Wat een verschil met mijn Rotterdamse Primark!
De stoere zwarte enkellaarsjes spotte ik en MOEST ik hebben en ook de Primark dupes van lage Allstars nam ik maar al te graag mee.De laatste tijd ben ik gek op canvas tasjes, dus ik nam drie varianten mee bij Primark. Ik was op zoek naar een nieuwe portomonnee en vond dit bruine exemplaar met gouden details.


Primark verkocht super leuke smarphonetasjes. Ik nam het bovenstaande exemplaar mee. Mijn Samsung Galaxy Ace past erin, net als iPhones en je kunt er pasjes en wat papiergeld in kwijt. Ideaal! Bij Forever21 vond ik twee wrap armbandjes. De rechter is een beetje een dupe voor een Michael Kors armband die ik gaaf vond, maar nam deze mee aangezien de prijs iets leuker was.

Random

Van KnockKnock (gekocht bij John Lewis) kocht ik de 5 Days A Week Paper Moudepad. Niet dat ik hem voor een muis gebruik (ik werk op een laptop), maar het leek mij een handige bureau agenda.
In de Marc by Marc Jacobs winkel kocht ik van Bookmarc de London Notebook en twee zilveren ringen met een gegrafeerde Latijnse spreuk.


Het nieuwe boek van Lauren Weisberger, Revenge Wears Prada, kocht ik voor slechts 4 Pond! Koopje! Na anderhalf jaar zoeken vond ik ook eindelijk het fotoboek Destination London waar prachtige foto's van London in staan. Happy Happy Happy!

Ik ben behoorlijk goed geslaagd in London. Gelukkig heb ik alles van mijn wishlist kunnen vinden. Ik had ervoor gespaard, dus ik mocht het allemaal van mezelf kopen. Ik ben nog steeds zeer tevreden met al mijn aankoopjes.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. leuk! Soap&Glory is een favoriet hier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen zeg! Dat canvas tasje met snor is echt te cute

    BeantwoordenVerwijderen