20130805

TRAVEL | London 2013 Photos & Story


Londen... Er is geen stad waarvan ik zoveel houd als van Londen! Het hele jaar spookte het al door mijn hoofd om naar Londen toe te gaan, maar niemand wilde of kon met mij mee. Toen maakte ik in mei de keuze om gewoon alleen op pad te gaan. Ik boekte een hotel bij D-reizen en kwam erachter dat ik met een Eurolines bus al voor €78 retour naar Londen toe kon, oftewel ik reserveerde een plekje in de bus.Van maandag 15 juli tot en met donderdag 18 juli was ik in de Engelse hoofdstad. Op zondagavond vertrok ik vanaf Rotterdam Centraal met de bus. Ik had gelukkig geen last van wagen- of zeeziekte (want vanaf Calais stapte ik op de boot naar Dover toe), maar ik merk dat een ruim 10 uur durende reis niet echt goed is voor mijn lichaam.

Om 6 uur in de ochtend kwam ik met het ochtendgloren aan op Victoria Coach Station en stapte ik op de tube naar Kings Cross Station en liep vervolgens richting mijn hotel om mijn koffer achter te laten. Toen begon mijn midweekje Londen. Door de hitte (30+ graden Celsius in een drukke, volle stad) trok ik het helaas echt niet om heel veel te ondernemen. Het tripje bestond vooral uit shoppen, want het is goedkoper dan in Nederland en airco in de winkels (!), lunchen met mijn voetjes in de Marble Arch fontein en een heel klein beetje sightseeing. Er zijn nog steeds een hoop plekken die ik in Londen moet bezoeken... Wat vervelend, moet ik nog een keertje terug!

Een shoplog komt er nog aan, maar in deze post kun je mijn tripje in de vorm van een fotoverslag zien.
    
    
    


Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Wat stoer dat je alleen bent gegaan! Hoe beviel het? xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik vond het echt super gaaf eigenlijk. Lekker je eigen plan trekken, met niemand rekening houden... Het was bijna alsof ik er woonde aangezien ik gewoon lekker een beetje rondliep. Heerlijk, echt een aanrader oom een keertje te doen!

   (zal dit stukje ook nog eventjes verwerken in de post :D )

   Verwijderen