20130812

TRAVEL | Minitrip Lyon 2013

Bron: Paradiseintheworld.com via Google

Sinds twee weken ben ik terug uit Berlijn en het is alweer ruim drie weken geleden dat ik terugkwam uit Londen. Ik baalde er al van dat ik zo lang moest wachten tot mijn volgende tripje, maar dat is dus helemaal niet waar!

Anderhalve week geleden vroeg best friend Rob of ik met hem wilde naar Lyon voor 2 daagjes! Uhmm Yes please... Daar hoefde ik dus zeker niet lang over na te denken. Even checken met mijn werk en toen was het geregeld. Nu jullie dit lezen ben ik nog aan het werk, maar over een paar uur vertrek ik per bus (ja ja, weer de bus) naar Lyon.

Nog nooit eerder was ik in Lyon, ik ken het alleen van vroeger van de doorreis naar Benidorm. Nu zal ik er bijna twee dagen vertoeven. Dinsdagochtend vroeg kom ik er aan en woensdagavond laat vertrekken wij weer naar Nederland. Het is wel 15 uur met de bus! OH MY GOD en vond 12 uur naar Berlijn al erg. Vroeger zat ik zelfs 28 uur in de bus naar Benidorm, maar goed toen was ik klein en kon ik mijn benen over mijn moeder heen leggen. Inmiddels ben ik toch wel een hoop gegroeid en denk ik niet dat Rob het op prijs zal stellen als ik mijn benen over hem heen leg! Er zijn ergere dingen in de wereld, dus het komt wel goed.

Ik heb er erg veel zin in en heb al wat dingen opgezocht die ik graag wil zien. Zo wil ik de Jean Bapiste Kathedraal zien en het historische monument Theatres Romains de Fourvière, een Romijns Amfitheater. Ook is er een prachtige fontein, La Fontaine Bartholdi, en dat lijkt mij en Rob ook heel mooi om te zien. Rob heeft een zakelijke afspraak in Lyon, dus ik ga stiekem een beetje shoppen terwijl hij zijn afspraak heeft. Ik kwam erachter dat er een Sephora in de buurt van mijn hotel zit, dus daar zal ik wel te vinden zijn. Ach mensen, wat heb ik er toch zin in!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten