20130831

BEAUTY | Truly Yours Box Augustus 2013


Tijd voor de laatste zomerse Truly Yours Box! Voor mijn gevoel was hij een beetje aan de late kant deze maand. Mijn verwachtingen waren erg hoog voor deze box aangezien vorige edities mij toch wel erg tegenvielen. Eens kijken of de box mijn verwachtingen zal overtreffen.Tjaa.... Ik zie echt maar één ding wat mij aanspreekt in de box. Laten we de producten eens bekijken.Tandpasta van Colgate en een Cattier bodylotion met de geur Aloe Vera. Ik ben niet zo dol op Aloe Vera... Hier wordt ik niet bepaald warm van kan ik je vertellen. Tandpasta is niet iets wat ik in een beautybox verwacht.Een sample van het Glamglow masker!! Daar ben ik echt heel erg benieuwd naar, dus deze sample ga ik op zeer korte termijn gebruiken!

Dan de Golden Rose lipstick. Helemaal niet mijn kleur. Wat een teleurstelling! Ook met de Weleda shampoo voor droog en beschadigd haar is het helaas net niet. Ik heb snel vet haar, dus deze shampoo is niet geschikt voor mijn haartype.Mijn verwachtingen zijn helaas totaal niet overtroffen. Ik ben echt teleurgesteld door de box. Van de vijf producten vind ik er maar één leuk. Daar bestel ik de box niet echt voor. Ik denk dat ik de box toch op ga zeggen. Iedere keer ben ik weer teleurgesteld en dat is best zonde.

Wie heeft deze box ook ontvangen en wat vind jij ervan?

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten