20130801

BEAUTY | Truly Yours Box Juli 2013Dames, ik ga heel erg eerlijk zijn. Normaal gesproken schrijf ik een iets uitgebreider artikel over de Truly Yours boxen, maar de Truly Yours box van juli 2013 is dat het echt niet waard voor mij. Ik ben niet altijd even blij met producten, maar dit keer ben ik ontevreden met mijn gehele box... Jammer, heel erg jammer.Deze maand zijn dit de fullsize producten uit de box. Een blauw eyeshadow pencil van Golden Rose... Met blauw, zeker in deze tint, heb ik niet zoveel, dus deze zal ik niet gaan gebruiken. Ook is dit de derde keer in korte tijd dat er een Greenland in de Truly Yours box zit. Voor sommige niet heel erg, maar aangezien ik inmiddels een grote voorraad body producten heb zal deze Apple Body Scrub voorlopig echt niet aan bod komen.Dan zaten er nog drie sample producten in de box. Als eerste de Lash Card om je oogschaduw te beschermen van afgevende mascara. Misschien handig als je eens een hele mooie ooglook gemaakt hebt, maar dit zie ik mij in het dagelijks leven niet echt gebruiken.
Een sample tube van een zonnebrandcrème van Lovea. Ik kom door verschillende boxen nog steeds om in de zonnebrandcrème, maar misschien handig voor volgend jaar?! En als laatste de Gamila Face oil. Ik heb een hele vette huid, dus ik denk dat ik en mijn huid niet erg vrolijk worden als ik er gezellig een gezichtsolie op ga smeren.Al met al heb ik met geen enkel product het gevoel dat ik het graag wil gebruiken en dat vind ik wel echt heel erg jammer...

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Jammer! Ik vind de producten ook minder als ik dat zo zie :o

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vond het echt wel een teleurstelling, want normaal gesproken zit er altijd wel iets leuks in de box. Hoop dat de volgende wat leuker is!

      Verwijderen