20130924

COMING SOON | Coming To Cinemas This Fall 2013

Het najaar is echt begonnen en dat betekent dat er weer een hoop filmreleases aan komen. Ik heb een kijkje genomen en mijn favorieten eruit gepikt. Dit zijn de films die mij het leukst, spannendst en het meest bijzonder lijken in de maanden oktober, november en december.

7 november 2013
Carrie


Carrie is een verlegen meisje, een buitenbeentje op school en wordt opgevoed door een zeer religieuze moeder (Julianne Moore). Op de avond van haar eindejaarsgala wordt Carrie zo erg gepest dat ze haar telekinetische krachten los laat op haar klasgenoten en richt ze een bloedbad aan in het kleine dorpje waar ze woont.
Gebaseerd op de bestseller van Stephen King en geregisseerd door Kimberley Peirce.

Dit jaar komt de verfilming van de horror klassieker Carrie in de bioscoop. In de hoofdrol van Carrie zien we Chloë Grace Moretz die we onder andere kennen van Kick-Ass. Als ik de trailer mag geloven zal dit een geweldige verfilming zijn.

Klik voor meer toffe films verder.20 november 2013
The Hunger Games Catching Fire


The Hunger Games Catching Fire gaat verder waar het eerste deel eindigde. Katniss en Peeta hebben de 74ste Hunger Games gewonnen en zijn nu Victors. Ze keren terug naar District 12 en gaan beginnen aan hun Victory Tour. Door de winst van Peeta en Katniss is er iets onder de bevolking gaan leven... Hoop. De hoop zorgt voor opstand tegen The Capitol, iets waar zij helemaal niet van zijn gediend.

De actie van Katniss in de arena en de opstand van het volk zorgt voor een meedogenloos besluit van de spelmakers van The Hunger Games. In de 75ste Hunger Games zullen een mannelijke en vrouwelijke Victor uit alle districten terugkeren naar de arena voor een dodelijk spel. Voor Katniss betekend dat maar één ding als enige vrouwelijke Victor van District 12... Ze zal weer voor haar leven moeten vechten.

Love! Ik kijk hier al sinds de eerste film naar uit. Nog heel eventjes wachten...

5 december 2013
The ButlerThe Butler is een film over het waargebeurde verhaal van Cecil Gaines die als butler in het Witte Huis voor maar liefst acht Amerikaanse presidenten heeft gewerkt. De Amerikaanse samenleving maakt grote veranderingen door tijdens zijn diensttijd in het Witte Huis. De strijd tegen racisme, Vietnam oorlog en andere dramatische gebeurtenissen die effect hebben op Cecil en zijn familie.

Wat een sterrencast heeft deze film! Forest Whitaker, Oprah, Robin Williams, Alan Rickman, John Cusack, Cuba Gooding Junior en ga zo maar door. De trailer vind ik al bijzonder. Ik denk dat de film heel mooi zal zijn.

11 december 2013
The Hobbit: The Desolation of SmaugIn dit verhaal vervolgen we de avonturen van het titelpersonage Bilbo Balings tijdens zijn epische expeditie naar het verloren dwergenrijk Erebor. Hij wordt vergezeld door de tovenaar Gandalf de Grijze en dertien dwergen, onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild.

Tijd voor het tweede deel van The Hobbit trilogie. Hoogst waarschijnlijk zal ook deze film, net als alle LOTR gerelateerde films rond de drie uur duren. Toch kijk ik er wel naar uit. Het eerste deel van de trilogie vond ik goed, dus ik heb hoge verwachtigen van deel twee.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik ben echt heel benieuwd naar de Hunger Games en de Hobbit. Carrie lijkt mij veel te eng, hahaha. The Butler lijkt me ook wel interessant :)

    BeantwoordenVerwijderen