20130905

THIS MONTH | Augustus 2013Serieus?! Hoe kan het nu al september zijn? We hebben nog slechts 4 maanden te gaan in 2013! Augustus leek nog sneller voorbij te vliegen dan alle afgelopen maanden.

Het was voor mij echt een rollercoater van emoties afgelopen maand. Ik deed hele leuke dingen met vrienden, maar helaas was er ook weer een hoop ellende deze maand. Halverwege de maand kreeg ik het vreselijke nieuws dat mijn tante was overleden aan een afschuwelijke ziekte. Het zat er al aan te komen, maar met haar 61 jaar was het toch een schok te horen dat ze er niet meer is...

Van de leuke momenten van augustus die ik heb vastgelegd zal ik een overzicht geven.Eten en drinken met vrienden, I like! Beste combinatie ever! Met best gay friend Rob is het altijd leuk! We zien elkaar niet super veel, maar wanneer we elkaar zien is het al-tijd leuk. Op deze dag hebben we ook iets heel leuks besproken. Wat dat is zie je zo.Aan het begin van de maand was het weer eens tijd voor een film, dit keer was het The Internship! Hele leuke film, zeker een aanrader :D

   
   

Na een 15 uur durige reis met Rob (ja ja, daar is het!) kwam ik aan in het prachtige Lyon! Hoe langik daar verbleef? Één nachtje... Ja, ik was er maar één nachtje, maar wat was het leuk. Er komt nog een Travel post over met een hoop foto's van de stad. Voor nu laat ik wat meer persoonlijke foto's zien.


    

Onze mini mini hotelkamer. Lekker knus ;)Sushi tijdens de lunch en de dag erna een mochi toetje. In Lyon zat er een Sushi Shop filiaal. Heel vervelend...
Hahaha Rob en ik hebben toch wel een gezamelijke hobby... Eten! We hebben echt heerlijk gegeten in Lyon. Sushi, mosselen, cocktails, McDonald en een mega caramel brownie als toetje. Het toetje was echt een calorieën bom, maar wat was het goddelijk.

   
   

Movie en cocktail time met Ewout en Bo-Danique! Dit keer werd het Kick-Ass 2. Deel 1 had ik nog nooit gezien, maar ik moet zeggen dat je die niet perse hoeft te zien als je naar deel 2 gaat.
Daar zijn de cocktails weer! Iedere maand valt het mij weer op dat ik toch wel erg graag foto's van mijn drankjes en van mijn eten maak... Hopelijk vinden jullie dat niet heel erg.Augustus stond ook in het teken van de 100 Things Summer Challenge! Lees hier mijn eerste update en de final update over hoe de challenge mij verging.Vorige week ging ik alleen een middagje naar Amsterdam. Als Rotterdammer ben ik stiekem toch wel gek op Amsterdam. Ik vind het er altijd zo gezellig! Ik liep over de Albert Cuyp markt en liep de Gerard Doustraat in voor een hele leuke Vintage winkel. Verwacht daar deze week een artikel over!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten