20131031

LOVE | Favorites Oktober 2013


Twee maanden geleden kwam mijn laatste favorites online. In september gebruikte ik vrij weinig nieuwe producten, maar in oktober (her)ontdekte ik opeens heel veel fijne verzorgingsproducten en make-up. Het viel mij net pas op dat het overgrote deel budgetvriendelijke favorites zijn.

Nog steeds ben ik liefhebber van de Lóreal Skin Perfection 2 in 1 Purifying Micellar Solution (jeetje, wat een naam!). Heel eventjes maakte ik een uitstapje naar mijn oude favoriet, de Caudalie micellaire reiniger, maar kwam al heel snel weer terug naar die van Lóreal. Ik denk dat ik er maar een review over ga schrijven, want ik raad het iedereen aan om te gebruiken!

Een aantal maanden of gerust een half jaar gebruikte ik alleen de shampoo van Garnier Fructis voor mijn haar. Ik wilde mijn haar en portemonnee even een break geven van de Lush I Love Juicy shampoo. Toch kocht ik vorige maand weer een klein flesje. Wat heb deze shampoo gemist! Nu heb ik weer echt het idee dat mijn haar schoon wordt.

Nieuw in mijn favorites is de Shanti Shower nourishing shower paste van Rituals. Deze geur is hemels!! De shower paste heeft de geur indian rose & organic sweet almond oil. Het is een warme geur, heel luxe. Dan is de textuur van de paste ook nog eens heel fijn, in aanraking met water gaat de paste lichtjes schuimen. De shower paste voelt heerlijk aan op de huid en ruikt heerlijk.Vorige keer was de Nars eye primer al favoriet en dat is hij nog steeds. Hij doet wat hij moet doen en dat is mijn oogschaduw de hele dag op zijn plek houden!

Hoe vaak kan ik aangeven dat ik eigenlijk een beetje verliefd ben op de Lóreal Miss Manga mascara? Vandaag, donderdag 31 oktober, is trouwens je laatste kans om mee te doen aan de give-away van deze geweldige mascara.

Aan het begin van de maand ging mijn EOS lipbalsem op en moest ik op zoek naar een nieuwe voedende lippenbalsem. Ik heb nog steeds mijn Carmex en Eight Hour Lipcream liggen, maar ik zocht meer naar een crème dan een vaseline achtige lipverzorging. Toen bedacht ik mij dat ik de Nivea Lipbutter Vanilla&Macadamia nog had liggen. De geur/smaak is heerlijk en het maakt mijn lippen zacht. Het is mijn nieuwe go to lipbutter.

De nieuwe matte nagellak van BarryM heb ik een hele tijd gedragen in oktober. Deze matte formule blijft bijzonder lang zitten, vooral aangezien ik er geen topcoat op draag (die is namelijk glanzend). Vooral de kleur Mocha die je op de foto ziet vind ik erg mooi.

Op de blog van Miss Lipgloss las ik dat Cynthia dol is op de Catrice Made to Stay Inside Eye pencil. Ik droeg nooit iets op mijn waterlijn omdat ik hele waterige ogen heb, maar door Cynthia was ik overtuigd dat ik dit potlood moest hebben. En wat ben ik er tevreden over! Het blijft praktisch de gehele werkdag (zeker een uur of 8/10) op de waterlijn zitten en het geeft een open blik aan de ogen. Zeer, zeer tevreden ben ik.
Nog een Catrice favorite is de Liquid Liner Waterproof. Ik ben nog steeds op zoek naar de perfect pencil/liquid liner. Ik ben zeer te spreken over deze liner van Catrice. De liner is goed zwart, makkelijk in gebruik en is zeker waterproof.

Wat zijn jullie favoriete beautyproducten van de afgelopen maand? Misschien hebben jullie tips om een nieuw product uit te testen? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben wel benieuwd naar swatches van de Barry M. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! Vooral dat lakje van Barry M vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Rituals douche producten ook altijd heerlijk, vooral de Hammam serie! Mijn favoriet van de afgelopen maand is de coconut body cream van action :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk lijstje! Die Nivea lipbutter is ook nog steeds een absolute favoriet van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ben lichtelijk verslaafd aan de lipbutter haha Hij ruikt ook zo lekker!

   Verwijderen