20131018

GIVE AWAY | Lóreal Miss Manga Mascara


Afgelopen woensdag konden jullie de review al op mijn blog lezen over de nieuwste mascara van Lóreal genaamd Miss Manga. Omdat ik zo enthousiast ben over deze mascara organiseer ik een give-away zodat één van jullie de kans krijgt om een exemplaar te winnen!Wat moet je doen om de Lóreal Miss Manga mascara te winnen?
1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment bij deze post achter waarin je vertelt wat  op dit moment jouw favoriete mascara is en waarom,
3. Zorg dat je een e-mailadres invult bij je comment zodat ik contact op kan nemen mocht je de mascara winnen.

Je kunt meedoen aan de give away tot  donderdag 31 oktober 2013 23:59 uur. Vervolgens kies ik random een winnares die ik in de daarop volgende week bekend zal maken en ik neem dan uiteraard contact op met de winnares.

Doe vooral mee en veel succes!

Liefs,
Deborah

8 opmerkingen:

 1. Momenteel gebruik ik de loreal double extension. Deze breng je aan in twee stappen. Graag zou ik een goede mascara ontdekken die je makkelijk in een stap kan aanbrengen vandaar dat ik benieuwd ben naar de loreal miss manga mascara.

  Liefs,

  Michella
  michella1985@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb niet echt een favoriet. Gelukkig heb ik lange wimpers (mede met dank aan Revitalash) en daarmee vind ik het dan minder van belang om "de ultieme mascara" te hebben. Ik ga meestal voor budgetmerken of speciale aanbiedingen. Momenteel in gebruik: mascara van Maybelline. Niks mis mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen favoriet, omdat al mijn mascara´s een paar minpuntjes hebben.
  facebook en bloglovin is zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favo mascara is op dit moment de star mascara van Lancome. Mijn email adinda_b@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk joh! Ik heb moeite met kiezen eigenlijk.. als het moet is mijn favoriet momenteel YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Shocking. Deze spreidt mijn wimpers goed en ze zien er erg lang uit! Ik hoop dat deze Miss Manga een goede budget vervanger is, want de YSL is nogal aan de prijs hihi. In jouw review ziet het er in ieder geval super uit :D

  Liefs,
  Kirsten
  kfijneman@hotmail.com
  nail-and-beauty.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe graag mee met deze actie, ben namelijk zo benieuwd hoe die 'manga look' bij mij staat!
  Momenteel gebruik ik een volume mascara van Rituals, deze bevalt me best goed.

  Ik volgde je al op Bloglovin en heb nu ook je facebook geliked :)
  Mijn mail is: info@vintageandbeauty.com

  Liefs,
  Kim

  www.vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op dit moment is mijn favoriet de Outrageous volume mascara van Sephora, al kunnen we die nu helaas niet meer in Nederland kopen :(

  P.S. bij punt 3 heb je staan: 3. Zorg dat je een e-mailadres invult bij je comment zodat ik contact op kan nemen mocht je de KETTING winnen. <-- lijkt me niet helemaal juist.

  Ik zet m'n mailadres hier liever niet zo open en bloot neer, aangezien iedereen dit dan kan zien.

  Liefs,

  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha Fail van mijn kant!

   Je kunt bij je naam wanneer je een comment achterlaat ook alleen je mailadres achterlaten, die zou ik moeten kunnen zien

   Verwijderen