20131029

BEAUTY | Goodiebag Grazia Beautybloggers Masterclass

Gisteren kon je mijn verslag al lezen over de Grazia Beautybloggers Masterclass. Na afloop krijg iedereen een goedgevulde goodiebag mee. Het leek mij leuk om deze aan jullie te laten zien!

We kregen allemaal een grote Grazia shopper en een BE Creative make-up tasje mee en bij binnenkomst kreeg iedereen ook al een mooi notitieboekje om aantekeningen in te maken. Wat zijn we toch verwend, want er zit een hoop leuks in!In de Grazia shopper zit allereerst, uiteraard, het laatste nummer van de Grazia. Om te snoepen tijdens het lezen zit er een grote zak Mentos/Fruitella Glamourous Mix en een flesje Wieckse Radler 0.0% (niet op de foto, die had ik dezelfde avond nog op..) in de goodiebag. Vervolgens vond ik een aantal accessoires, een Dance4Life armband, Coca Cola Light sleutelhanger, een kralenringetje en een munt die je in een ketting kunt doen. Niet op de foto, maar wel ontvangen (en aan mijn nichtje gedoneerd zaterdag) was een sticker voor de iPhone4 en HET Blogger shirt (was een maatje M en daar kan ik mij helaas niet in wurmen...).

Van Grazia ontving ik een toilettas die je door middel van een haak op kunt hangen. Super handig voor op reis om in je hotel op te hangen. Op naar het leuke spul wat mooi in de toilettas zou passen. Allereerst niet één, maar twee bikinilijn trimmers van Gillette Venus. Ik was hier altijd al benieuwd naar, dus fijn om nu eens te kunnen testen. Voor het haar zat er een Andrelon Make It Shine spray en een Lóreal Texture Dust in de tas. Ook de glans spray van Andrelon wilde ik graag hebben, dus daar ben ik blij mee.

Heel spannend vind ik de twee gezichtsverzorgings items. In de Goodiebag vond ik een Mario Badescu Seaweed Nightcream en een Ahava setje met een Time To Hydrate moisturizer en masker. Vooral van het Ahava setje werd ik enthousiast en ga ik snel testen.

Last but not least, de goodiebag met drie BE Creative Make-Up producten. Ik heb de Lash Me Baby mascara, nagellak in de kleur Burgundy en de Brilliant Shine lipstick in de kleur Devotion ontvangen. Ik ga nog een review over de BE Creative producten schrijven. Daarvoor heb ik ook nog wat extra producten erbij gekocht. Dus dat komt er nog aan!

Liefs,
Deborah

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke producten zitten erin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben er ook heel erg blij mee, mijn allereerste echt goodiebag :D

   Verwijderen
 2. Wat een leuke goodiebag zeg! En die bikinilijntrimmer is erg fijn trouwens :) Ben zelf dolblij met mijn krabbertje, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha wat een enthousiasme! Nou dan ga ik hem snel testen ;)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dat heeft Grazia echt heel erg goed gedaan, veel blije meiden zaterdag!

   Verwijderen
 4. Leuk leuk leuk!! Ik las op Instagram dat de shirtjes binnenkort in meerdere maten verkrijgbaar zijn en dat je 'm mag ruilen :-)

  Liefs!

  PS: Super leuk je ontmoet te hebben zaterdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :D Wat handig dat je het shirt mag ruilen! Ik heb mijn nichtje er zaterdag blij mee gemaakt, dus hij is goed terecht gekomen!

   Vond het ook heel leuk om jou te ontmoeten :D

   Verwijderen