20131028

EVENT | Grazia Beautybloggers Masterclass


Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam te vinden voor de allereerste Grazia Beautybloggers Masterclass. De dag stond van 9:00 tot 15:30 uur in het Doubletree hotel Amsterdam in het teken van beauty en beautybloggen. Enkele weken op kwam ik op Facebook een bericht tegen over de Grazia BBMC en besloot een kaartje te kopen voor deze dag. Mijn allereerste event als beautyblogger, hoe spannend?!

De dag bestond uit meerdere masterclasses van bekende beautybloggers en een workshop van BE Creative Make-Up van ICI Paris XL. Daarbij hoorde een lunch en een borrel (netwerkmoment) aan het einde van het programma. Iedereen was ingedeeld in groepen. Ik begon de dag bij de workshop van BE Creative Make-UpDe workshop was een kennismaking met het eigen merk van ICI Paris XL. Door middel van een soort make-up speeddates van 10 minuten per station leerde wij de producten van BE Creative kennen. Leuk om door professionals het merk en haar producten te zien en te proberen.
Na het uurtje workshops was het tijd om te rouleren en door te gaan naar de zaal waarin Kirsten Jassies en Negin Mirsalehi een masterclass gaven. Kirsten werkt bij Sanoma en heeft zelf ook een blog. Negin is één van de bekendste fashionbloggers van het moment. Door Instagram werd zij populair, startte haar blog en is in korte tijd een grote blogster geworden.Lunch time! Tijd om te kletsen met een aantal leuke meiden. Na de lunch was het tijd voor drie masterclasses op een rij. Hier had ik zeer naar uitgekeken. Niemand minder dan Thijs Willekes, Mascha Feoktistova (Beautygloss.nl) en Serena Verbon (Beautylab.nl) gaven masterclasses.
Alle drie zeer inspirerende masterclasses, maar met name Serena gaf onwijs goede tips en tricks. Ik heb heftig aantekeningen zitten maken. De komende tijd ga ik haar adviezen toepassen op Deborahschrijft. Het doel van deze dag, kennis vergaren over beautybloggen, is bereikt!

Na de workshops en masterclasses was het tijd voor een borrel in de Skylounge. Wat een geweldig uitzicht over Amsterdam en een goed moment om te kletsen met medebloggers. Zo heb ik onder andere eventjes met Mascha staan praten, leuke meid. Serena was ook super vriendelijk.


De foto met Mascha is ook met Wendy van Lovelacquer.nl.Een leerzame en ook interactieve dag! Ik postte flink op Instagram en dat heb ik geweten, wat een likes en volgers erbij. Ook Kirsten Jassies heeft mijn foto's nog gebruikt in haar verslag.
Wij kregen allemaal nog een geweldige goodiebag mee van Grazia, maar die laat ik nog even in een aparte post zien.

Liefs,
Deborah

7 opmerkingen:

 1. Leuk verslag is het geworden! Was heel leuk om je te ontmoeten en een geslaagde dag! Vandaag staat de mijne ook online :) Lieefs en hopelijk tot gauw! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik ga ook even een kijkje nemen op jouw blog!

   Verwijderen
 2. Leuk verslag heb je ervan gemaakt! Onze vlog staat sinds vandaag online en daarbij ook een filmpje van de unbagging van de goodiebag! Ik ben benieuwd naar de jouwe ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de vlog en goodiebag unboxing bekeken en geliked! Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benieuwd naar de inhoud van de goodiebag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk verslag heb je geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen