20131016

REVIEW | Lóreal Miss Manga Mascara


Lóreal heeft laatst een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Van één deze producten heb je vast al wel een reclame voorbij zien komen. Het is de nieuwe Miss Manga Mascara.
Het idee achter deze mascara is dat je net zulke mooie grote ogen krijgt als de meisjes in de Japanse Manga strips.Met het gebruik de Miss Manga mascara creëer je een opvallende oogopslag. Door het flexibele borsteltje geef jij jouw bovenste als onderste wimpers mega volume, wel tot 15 keer zoveel! Althans, dat claimt Lóreal. Mijn interesse hadden ze toch wel gewekt met hun vrolijke reclame en het marketingpraatje. Tijd om deze mascara eens uit te testen.

Het borsteltje van de Miss Manga mascara heeft een smal uiteinde. Ideale vorm om de onderste wimpers te doen en goed in alle hoekjes te komen. Zo zorg je ervoor dat alle wimpers een laag mascara krijgen. De flexibiliteit van de mascaraborstel zorgt ervoor dat je de mascara makkelijk kunt aanbrengen. Naar mijn mening krijgen de wimpers door het flexibele borsteltje ook geen overdreven spinnenpoot effect.

Ik heb foto's gemaakt van de mascara op mijn wimpers. Kijk je mee?

           

Op de eerste foto draag ik geen mascara. Zoals je kunt zien heb ik hele korte wimpers die weinig volume hebben. Met een beetje mascara kom ik al heel erg ver. Eens kijken wat één laagje Miss Manga doet voor mijn wimpers.

Ik ben zeer onder de indruk van de mascara! Je kunt heel duidelijk zien dat de Miss Manga mascara mijn wimpers een stuk langer doen lijken en de mascara geeft ook veel meer volume. Mijn oogopslag ziet er een stuk opener uit. Ondanks dat de mascara bedoeld is voor mega volume vind ik dat één laag Miss Manga er best natuurlijk uitziet als je de mascara goed verdeelt.


Hier heb ik wel drie lagen Miss Manga mascara aangebracht en ik heb ook mijn onderste wimpers een laagje mascara gegeven. Mijn wimpers zijn volumineus en mijn ogen lijken er groter door.
Het gebruik van de mascara vind ik heel erg fijn. Ik denk dat het echt met het flexibele borsteltje te maken heeft. Het is fijn om dezelfde mascara voor zowel mijn bovenste als onderste wimpers te gebruiken zonder dat ik veel moeite hoef te doen of verschillende mascara's moet gebruiken.

Mijn conclusie? Ik ben Miss Manga fan!! Ik ben al jaren fan van Maybelline mascara's, maar sinds ik deze mascara in mijn bezit heb draag ik niets anders meer dan dit exemplaar van Lóreal (sorry Maybelline...). Het effect wat de mascara geeft is mooi en is makkelijk in gebruik. Daarbij ziet de verpakking er ook super tof uit. Niet dat dat effect heeft op de werking van de mascara, maar het is toch leuk om een mooi product in je stash te hebben.De Lóreal Miss Manga mascara bevat 8,5 ml. Voor deze mascara betaal je €14,49 en is onder andere Etos, Kruidvat, Trekpleister en DA te koop.

Interesse in de Lóreal Miss Manga mascara? Check vrijdag mijn blog voor een hele leuke winactie!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Hij werkt! Bij mij is er altijd zo erg verschil tussen mascara's. Daarentegen ben ik de ene week helemaal gek op een mascara en de volgende week is ie niet meer fijn.. Deze is in ieder geval het proberen waard!

    BeantwoordenVerwijderen