20131014

TAGS | The Autumn Tag


De dagen worden weer korter en korter, 's ochtends is het weer super koud... De zomer is echt voorbij, hallo herfst! Op verschillende blogs zag ik The Autumn Tag voorbij komen en als tag liefhebber leek het mij leuk deze op mijn blog te plaatsen. De vragen zijn in het Engels (omdat ik stiekem gewoon te lui ben om te vertalen), maar zal ze in het Nederlands beantwoorden.
Neem zelf de tag gerust over!

For Autumn, what is your...
Favourite thing about it?
Ik ben best een huismus, dus de herfst staat voor mij in het teken van cocoonen. Lekker binnen zitten en het gezellig maken in huis met kaarsen, bloemen en geurkaarsen. Bankhangen en ondertussen genieten van series en films.
Buitenshuis ben ik dol op de geur van herfst. Moeilijk te beschrijven, maar het is de geur van aarde en de bladeren. Love it!


Favourite drink?
In de herfst kan ik wel echt genieten van een goede kop thee. Vooral Marokkaanse thee vind ik heerlijk. Laatst dronk ik bij Starbucks voor het eerst een Pumpkin Spice Latte en dat vond ik toch wel heel erg lekker. Ik had vooraf zo mijn bedenkingen, maar het is echt een bijzondere koffie. Persoonlijk zou ik het niet ieder dag drinken, maar is af en toe als speciale traktatie erg lekker.

Favourite scent/candle?
In de koude maanden vind ik vanille geuren heel erg lekker. Over het algemeen vind ik zoete etensgeuren wel lekker. Ik gebruik al meer dan een jaar de wax tarts van Yankee Candle. Één van mijn favoriete geuren van Yankee Candle zijn Red Velvet en Fireside Treat (heeft de geur van marschmallows).Best lipstick/lipproduct?
Ik draag over het algemeen nooit iets op mijn lippen, behalve lipbalsem. Voor kapotte lippen is de Eight Hour lipbalsem van Elizabeth Arden een must. Voor dagelijks gebruik wissel ik veel tussen al mijn lipbalsems. Favorieten zijn Carmex, EOS en Nivea lipbutter vanilla&macadamia.

Go to moisturizer?
Nog steeds ben ik op zoek naar de perfecte moisturizer voor mijn gecombineerde huid. In de tussentijd gebruik ik de Seaweed producten van The Body Shop.Go to colours for the eyes?
Neutrale kleuren zijn altijd mijn go to kleuren. In de herfst vind ik het wel leuk om de neutrale, bruine, kleuren te combineren met een cranberry kleur. Mac Cranberry is echt perfect voor deze tijd van het jaar.

Favourite music?
Het is niet zo dat ik echt een bepaalde soort muziek luister in de herst  in vergelijking met andere maanden. Al luister ik aan het eind van het seizoen uiteraard wel naar kerstmuziek. Bij de herfst luister ik wellicht wat meer naar mooie ballads.
De afgelopen week luisterde ik in ieder geval veel naar het nieuwe nummer van One Republic.


Autumn treat?
Bakkerspepernoten van de Albert Heijn! Het is een lichte obsessie aan het worden hahaFavourite outfit to wear?
Ik draag graag leggings, met een lange top/jurkje, een lang vest en enkellaarsjes. En als het echt heel koud is dan draag ik daar een lange dikke sjaal bij.

Favourite place to be?
Thuis op de bank of lekker in bed! Zoals jullie begrijpen hou ik echt van thuis zijn en relaxen. In de herfst is het gewoon vaak slecht weer, kijk bijvoorbeeld nu maar eens naar buiten, grote kans dat het regent, en dan heb ik niet zoveel energie om dingen te ondernemen. Laat mij dan maar lekker bloggen of televisie kijken om de bank of in bed. Daar maak je mij wel blij mee.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: