20131026

INTERIOR | The Wonder RoomOp de Swan Market in Rotterdam heb ik een geweldig bedrijf ontdekt genaamd The Wonder Room. In juni kocht ik daar al een kandelaartje toen ze op de Swan Market stonden. Vorige maand stond deze shop weer op de Market. Ik werd daar dubbel zo enthousiast van de producten die werden verkocht dat ik er graag iets over op mijn blog wil schrijven.The Wonder Room is het bedrijf van Simone Kettenis. Zij heeft een passie voor design, fashion en vintage. Met The Wonder Room mixt zij oude met nieuwe trends. Op de website (en de marktkraam) verkoopt ze zowel vintage, retro, design en oude en nieuwe fashion en interieur items. Met zorg worden deze items uitgezocht voor de collectie. Zoals het heel mooi op The Wonder Room website beschreven staat, "Tijdens onze inkoop laten we ons leiden door onze intuïtie en worden geprikkeld door onder meer kleur, structuur, materiaal en vormgeving. Zo komen we ook vaak bijzondere nieuwe merken en producten tegen die ons hart veroveren en een plek krijgen in The Wonder Room".
The Wonder Room spreekt mij zeer aan. De producten die worden verkocht zijn mooi, er is aandacht besteed aan de website en het idee achter het bedrijf vind ik mooi. De laatste tijd heb ik een lichte obsessie voor vintage in combinatie met nieuwe producten in het interieur. Beide keren dat ik The Wonder Room op de Swan Market zag keek ik mijn ogen uit.Morgen is The Wonder Room weer te vinden in Rotterdam op de Swan Market naast het Boijmans van Beuningen. Afgelopen twee keer stond The Wonder Room vanaf de ingang helemaal achterin aan de rand (bij het park). Als je in (de buurt van) Rotterdam bent neem dan tussen 12:00 een 17:00 uur zeker een kijkje. Kun je er niet bij zijn dan is de webshop van The Wonder Room aan te raden en de Facebook pagina.

Wat vinden jullie van retro en vintage interieur items? Laat het weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Wauw hele mooie post! Leuk dat ik je heb gevonden na gisteren, was echt een geslaagde dag! Ik blijf je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave spulletjes! Dit is echt een winkel voor mij <3
  Ben echt gek op vintage maar dat had je vast wel verwacht met mijn blog over vintage ;)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen