20131129

❄ Blogmas Is Coming! ❄


Aanstaande zondag is het alweer 1 december 2013, de laatste maand van het jaar! Speciaal in deze laatste maand staat Deborahschrijft in het teken van Blogmas.Blogmas houdt in dat je iedere dag tot Kerst een nieuw artikel kunt lezen op mijn blog. De artikelen staan in het teken van Kerst, zoals leuke tags, favorieten van het afgelopen jaar en ook beauty (denk bijvoorbeeld aan mijn Christmas look of een wishlist)!

Dit jaar voeg ik nog iets toe aan Blogmas. In de drie weken voor Kerstmis komt er iedere week een leuke give away online met persoonlijke favorieten van het afgelopen jaar die jullie kunnen winnen!

Als je alvast in de Christmas mood wilt komen voordat Blogmas echt gaat beginnen kun je ook mijn Blogmas artikelen van vorig jaar lezen.

Op social media zet ik #DeborahschrijftBlogmas in als ik iets nieuws te melden heb over Blogmas. Zo kunnen jullie alles volgen op Twitter en Facebook (liken jullie Deborahschrijft al op Facebook?).

Vanaf zondag start Blogmas! Hopelijk kijken jullie er net zo naar uit als dat ik doe. It's almost Christmas time!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: