20131115

INTERIOR | H&M Home Fall 2013 Musthaves


Met het grijze grauwe weer buiten doe je toch eigenlijk niets liever dan lekker thuis zitten? Als je veel thuis zit is het natuurlijk belangrijk dat het binnen lekker gezellig is. H&M heeft dit najaar weer een aantal mooie producten in het Home assortiment om thuis de boel mooi aan te kleden. Ik heb mijn favorieten uitgekozen. Als je klikt op de linkjes kom je op de bestelpagina van het desbetreffende artikel terecht!

                        
Biologisch katoen kussenhoes €7,95  |    Jacquardgeweven kussenhoes €9,95    |    Jacquardgeweven kussenhoes €7,95

De kussenhoezen van H&M Home vind ik altijd leuk! Ik moet me dan ook erg inhouden om niet alles in mijn digitale winkelmandje te gooien. Voor dit seizoen vind ik de jacquard geweven hoezen erg fijn. Ze zijn heel erg zacht en de textuur is heel mooi.

                        
Jacquardgeweven plaid €29,95         |         Gerstekorreldessin plaid €69,95        |              Bouclé plaid €29,95
                                        
               Jacquardgeweven plaid met franjes €29,95     |       Jacquardgeweven plaid met franjes €29,95

Voor avonden lang bankhangen is een plaid geen overbodige luxe. Het is lekker knus en een stukje goedkoper dan de verwarming op 21 graden zetten ;). Alle plaids van H&M Home hebben het formaat 130x170cm. Ik kan er heerlijk in wegkruipen, maar met z'n tweetjes zou het wel wat krap zijn. De plaids met driehoek/aztek prints en franjes vind ik super leuk. De eerste daarvan is in bestelling en de tweede heb ik al in huis.

                           
Glazen vaas noppenreliëf €9,95         |         Konijnvormige kandelaar €5,95          |            Keramieken potje €9,95

Vorige post over de H&M Home collectie liet ik al vazen met noppen zien, maar om de collectie compleet te maken is er nog een variant uitgekomen. Die is nu ook toevallig in mijn bezit.
Om je kamer of huis extra aan te kleden zijn kandelaars en kleine potjes erg leuk. Het keramieken potje is er ook in het zwart met gouden deksel.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen: