20131118

Liebster Blog Awards #2


In maart dit jaar was ik al door twee lieve bloggers genomineerd voor een Liebster Award. In de tussentijd ben ik tot mijn grote verbazing nog een aantal keer genomineerd voor de Liebster Award. Als je nog niet weet wat dat is zal ik het eventjes uitleggen. Origineel was de Liebster Awards bedoeld om blogs met minder dan 3000 volgers onder de aandacht te brengen. De Liebster Award is inmiddels bedoeld om kleinere blogs met minder dan 200 volgers onder de aandacht te brengen. Onder andere Make-up Junkie en Ritsy hebben mij genomineerd voor de award. Super leuk om te horen natuurlijk! Bedankt!

Aan de award zitten regels verbonden:
- Ik moet 11 random facts over mijzelf te vertellen
- Beantwoord ik de 11 vragen die mij gesteld zijn
- Vervolgens nomineer ik 11 blogs met minder dan 200 volgers
- En stel hen weer 11 vragen

Deze keer beantwoord ik geen 11 random facts, maar wel de 11 vragen van Monique (Ritsy.nl) omdat zij mij als laatste nomineerde.

1. Wat intimideert jou?Hele succesvolle mensen intimideren mij, met name als ik in dezelfde ruimte ben met deze personen...

2. Wat is het meeste waardevolste wat je in je bezit hebt?Als we echt naar iets materialistisch kijken dan is het meest waardevolle wat ik heb denk ik wel mijn laptop. Ik kan niet zonder een computer. Naast dat ik er voor mijn blog of studie op werk is het ook entertaining en het kan mij ook in contact brengen met mensen.

3. Waardoor ben je gaan bloggen?Ik gebruikte het bloggen voor als online dagboek (zo'n 9 jaar geleden)! Daarna ben ik het iets 'professioneler' aan gaan pakken toen ik voor de Viva op de weblog wilde bloggen. Daar werd ik niet voor uitgekozen, maar daardoor begon ik wel met column achtige posts schrijven.

 4. Welke vijf dingen maken je blij?Eten, lieve vrienden en familie, wifi, shoppen en vrijheid. Op het shoppen na eigenlijk hele simpele dingen! Ja, wifi zie ik als iets simpels ;)

5. Waar (op welke plek) schrijf je het liefst?In bed! Guess where I am now...

6. Waar gaat je volgende blogpost over?Dat weet ik eigenlijk nog niet. Er liggen een aantal ideetjes klaar, maar na een familie weekendje heb ik nog even niets klaarstaan.

7. Wat irriteert jou persoonlijk het meest bij het bezoeken/lezen van andere blogs?Dat vind ik wel een gemene vraag! Ik denk dat slechte foto's of te kleine foto's mij kunnen irriteren op andere blogs.

8. Wat doe je om een momentje rust te creƫren voor jezelf?Als ik thuis ben dan doe ik dat door of op bed te liggen of echt te slapen. Ik ben echt dol op mijn bed en ik houd van slapen.

9. Waar kan je niet zonder?Internet. Zielig, maar waar.

10. Welk advies geef je mee aan andere bloggers?Blog wanneer jij daar zin in hebt. Natuurlijk

11. Hoe lang heb je erover gedaan om dit allemaal in te vullen?
Een minuut of 10 misschien? Het is laat, dus het gaat niet super snel haha
Bonusvraag van Lotte (Makeupjunkie.nl)!
Noem 5 dingen die je nog wilt doen voor je dood gaat.

Op vakantie gaan buiten Europa (New York!!), in een sterrenrestaurant eten, in het buitenland wonen, Paragliden en een tattoo laten zetten.

Mijn nominaties voor de Liebster Award
-
Teamconfetti.nl
- Bydagmarvalerie.nl
- Lifewith-louie.nl
- Lovelacquer.nl
- Ourvisiononbeauty.blogspot.nl
- Smellslikejasmin.wordpress.com
- Beautybyts.blogspot.nl
- inspiiredbylife.blogspot.nl
- Itsyrlifestyle.nl (zelfs al heeft ze er iets meer...)
- Byhelena.nl (heeft ook wat meer dan 200 volgers)
- Vintageandbeauty.com

Mijn 11 vragen- Waarom ben jij begonnen met bloggen?
- Wat vindt jij zo leuk aan bloggen?
- Heb je een Holy grail make-up item en zo ja, wat is dat?
- Aan welke televisieserie ben jij verslaafd?
- Wat zijn jouw guilty pleasures?
- Wat doe jij tijdens Oud&Nieuw?
- Spaar je of geef je vooral veel geld uit?
- Wat doe jij naast bloggen graag in je vrije tijd?
- Bij welke webshop plaats jij vaak een bestelling?
- Naar welke muziek luister jij graag?
- Welke blogs bezoek jij vaak?

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wat lief dat je me genomineerd hebt!!! Ik zal binnenkort je vragen beantwoorden :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat je me hebt genomineerd! Leuke vragen heb je bedacht, ik zal ze binnenkort beantwoorden :)

    BeantwoordenVerwijderen