20131112

REVIEW | Lush Santa's Lipscrub


Met de Winter in aantocht kan ik ieder jaar zeker zijn van één ding, gebarsten kapotte lippen. De kou zorgt er nu eenmaal voor dat onze, normaal gesproken zachte lippen, veranderen in een slagveld. Die velletjes op de lippen staan niet bepaald charmant. In de kerstcollectie van Lush zit het middel tegen die kapotte lippen, Santa's Lipscrub.
Om de mond weer mooi zacht te krijgen is lippenbalsem niet genoeg. We moeten de velletjes op de lippen verwijderen, want een goede scrubbeurt maakt je lippen hemels zacht! Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met suiker en olie, maar met Santa's Lipscrub van Lush heb je een kant en klare scrub die je op ieder moment kunt gebruiken. En het voordeel van Santa's Lipscrub? Die smaakt naar Colaflesjes!
Lush Santa's Lipscrub is gemaakt van onder andere basterd suiker, kokosolie, Anijszaad olie en wat de heerlijke smaak aan de scrub geeft is het extract van kersen en dadels. Voor de fun (een andere reden kan ik mij niet echt bedenken) zitten er ook wat jelly hartjes in het potje.Je schraapt met een vinger wat scrub uit het potje en brengt dit aan op de lippen. Het kan zijn dat je wat zult knoeien met de scrub, Ik raad dan ook aan dit boven de wasbak in de badkamer te doen.
Met je vinger of met je lippen zelf ga je aan de slag. Als je je vingers gebruikt maak je kleine ronddraaiende bewegingen en als je jouw lippen zelf gebruikt dan wrijf je de lippen over elkaar heen. Zorg dat je de mondhoeken ook vooral niet overslaat.
Probeer niet TE ruw te scrubben, je wilt natuurlijk wel iets van vel overhouden op je mond ;).Als je klaar bent met scrubben verwijder je de scrub van de mond. Dit kun je met wat water doen, maar Santa's smaakt natuurlijk niet voor niets naar Colaflesjes! Je kunt de scrub zonder problemen oplikken. Probeer het eens, het is echt (een beetje te) lekker! Wat je overhoud zijn prachtig glad gescrubte lippen. De perfecte basis voor het aanbrengen van lipstick in de koude wintermaanden.

Santa's Lipscrub van Lush kost voor een potje van 25 gram €9,50 en is in alle Lush filialen en online op de website van Lush beperkt te verkrijgen. De scrub is onderdeel van de limited kerstcollectie van Lush. Geen zorgen, buiten de kerstcollectie om heeft Lush nog drie andere lipscrubs in het assortiment.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten