20131102

BEAUTY | Shoplog Barry M Via The Make-Up Spot


In september en oktober spotte ik bij één van mijn favoriete webshops, The Make-Up Spot, een aantal nieuwe Barry M producten. Sinds de zomer heb ik een lichte obsessie ontwikkeld voor dit merk. Ik vulde mijn virtuele mandje en de volgende dag had ik de goodies al in huis. Ik laat jullie zien wat ik gekocht heb.
Barry M gaat ook mee met de nude trend en bracht het Natural Glow Shadow & Blush Palette uit. Mijn Urban Decay Naked palettes blijven deel van mijn dagelijkse routine, dus het leek mij wel leuk om deze budget vriendelijke versie te bestellen. Voor €9,95 kocht ik het palette met 6 oogschaduws en 1 blush erin. Het palette zelf is een hard kartonnen doosje met een relatief grote spiegel erin.
De pigmentatie vind ik niet heel erg bijzonder, maar voor de prijs mag je eigenlijk niet klagen.Natuurlijk is een Barry M bestelling niet compleet zonder nagellak. Van de normale nagellak lijn kocht ik de kleuren Raspberry en Berry Cosmo. Raspberry is een rode lak met een vleugje roze erdoorheen en Berry Cosmo is een donker paarse lak met een beetje rood erin. Hele mooie kleuren voor dit seizoen!


Barry M heeft zijn eigen versie van de Liquid Sand lakken (van OPI) genaamd Textured Nail Effects. In mei had ik al een aantal vrolijke kleuren gekocht (bijvoorbeeld deze... en deze!). Ik zag de nieuwe kleuren en MOEST ze wel hebben. Van links naar rechts heb ik Lady, Majesty en Countess. Deze dames bevatten naast het liquid sand effect ook nog heel veel glitters. Heel mooi voor de feestdagen.Mijn persoonlijke favoriet zijn de Matte Nail Paints. Goede matte lakken vinden is best lastig, maar bij Barry M is het gelukt. Vier van de vijf kleuren kocht ik en wat ben ik er blij mee!
Van links naar rechts heb ik de kleuren Crush, Mocha, Vanilla en Espresso. De kleur die ik niet kocht was Caramel (oke, wie vind het nog meer heel vreemd dat de rode kleur Crush heet en de rest vernoemd is naar iets eet- of drinkbaars??), die leek mij iets te gelig, alsof je nagels verkleurd waren.
De Matte lakken zijn erg gebruiksvriendelijk en lang houdbaar op mijn nagels. Ik ben fan!

Op mijn blog zijn er al wat Nail Of The Day swatches voorbij gekomen van de Barry M lakken. Hou vooral de blog in de gaten voor meer swatches van de Barry M lakken. Heb je een voorkeur voor swatches? Laat het mij dan weten!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten