20131111

LOVE | Songs I Have Been Loving #2


Een leven zonder muziek is voor mij niet mogelijk. Ik deel met jullie regelmatig nieuwe nummers of favorieten van het moment, maar in Songs I Have Been Loving laat ik jullie platen horen die al geruime tijd tot mijn favorieten behoren.Selah Sue - This World
Tot voor kort kende ik deze artiest niet en per toeval las ik iets over haar. Even luisteren op Youtube en ik was verkocht! Wat een bijzondere stem. Ik hou wel van dat rauwe, beetje Amy Winehouse achtig.


Stromae - Papaoutai 
Het nummer 'Alors On Danse' van Stromae vond ik toen het uitkwam goed, maar daarna was het eventjes stil. In de zomer kwam hij met 'Papaoutai'... OMG! Wat een catchy nummer! Dit staat regelmatig op repeat (en dan dans ik stiekem gewoon mee haha).


Miley Cyrus - Wrecking Ball 
Van Miley's nieuwe fashion style ben ik geen fan, maar damn wat heeft ze een goed nummer geschreven. 'Wrecking Ball' komt wat mij betreft goed binnen! Hier zit een hoop emotie in en het is ook gezongen. Je kan zeggen van Miley wat je wilt, maar van deze plaat kan ik geen genoeg krijgen!


Macklemore & Ryan Lewis - Can't Hold Us 
Het is moeilijk uit te leggen wat ik nou zou lekker aan dit nummer vind. Het snelle rap stukje aan het begin, de beat... Op de één of andere manier zoek ik dit nummer heel vaak op. Je merkt dat er geen peil te trekken is op mijn muziek smaak ;).


Eefje de Visser - Afdwaalt 
Een goede vriendin van mij liet mij maanden geleden dit nummer, 'Afdwaalt' van Eefje de Visser horen. Op dat moment vond ik het maar een apart nummer, maar de laatste tijd zoek ik het onderweg iedere keer weer op. De tekst ken ik eindelijk een beetje uit mijn hoofd. Het is één van de weinig Nederlandstalige nummers die ik de laatste tijd op heb staan.


Welke muziek luisteren jullie die laatste tijd veel? Ik hoor namelijk heel graag wat de favorieten van anderen zijn zodat ik misschien zelf weer iets nieuws kan ontdekken.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten