20131104

THIS MONTH | Oktober 2013


De wintertijd is officieel ingegaan, Halloween is voorbij en het weer is sterk achteruit gegaan. Wat mij betreft zet ik de kerstboom al neer, maar Sinterklaas in nog niet eens in het land, dus daar wacht ik dan nog maar even mee. Oktober is zoals alle maanden dit jaar voorbij gevlogen. Op een paar momenten na was mijn maand niet zo spannend en speelde ik vooral huismus. Kijken jullie mee naar mijn maand?Vriendinnetje Manon had ik al bijna een jaar niet in levende lijve gezien, dus spraken wij begin van de maand af om in Almere bij de Primark te gaan shoppen. Ik ben mij er geheel bewust van dat in 5 minuten van mijn huis hier in Rotterdam ook een Primark heb zitten, maar het is altijd chaos hier en ik hoorde veel goeds over het filiaal in Almere. Het was top! Manon en ik hebben heerlijk geshopt en gekletst (en lekker fout bij de maccie gegeten). Als het goed is gaan we snel weer shoppen en dan hopelijk in Antwerpen.Diezelfde week ging ik naar de Amsterdam Rai voor de Woonbeurs. Vorig jaar was ik er ook al geweest en aangezien ik dol op interieur wilde ik weer terug voor wat inspiratie. Ik schreef er een artikel over waarin een hoop inspirerende foto's staan.Mijn vrienden en ik besloten een avondje lekker uit eten te gaan. Na wat gediscussieer besloten wij bij Humphrey's te gaan eten. Ik probeer hier al jaren naartoe te gaan, maar eindelijk was het zover. We hadden er totaal geen spijt van. Het was heerlijk! Als voorgerecht had ik een tartaar van gerookte zalm met een kwarte leitje, mijn hoofdgerecht waren varkensmedaillons met een andijvie stampotje en als dessert koos ik de aardbeien romanoff. Heerlijk, heerlijk, heerlijk!    

Wat huiselijke plaatjes nu. Deze maand miste ik mijn hondje Joepy wat meer dan voorheen, Suus is echt heel anders van karakter dan hij was en dat mis ik soms. Desalniettemin ben ik ook dol op Suus hoor. Op een zondag stond er opeens een kat in de tuin voor het raam en Suus ging helemaal uit haar stekker! Ze haat katten!

Met dank aan Martine van Live Life Gorgeous ben ik nu in het bezit van een Dolce Gusto! Twee weken geleden bleek hij in de Bonus te zijn van €150 voor €60 en zij had er eentje gekocht en op Instagram laten zien. Toen had ik mijn zinnen erop gezet en moest en zou ik hem hebben (voor mijn uitzet...). De volgende dag had ik hem in huis. Love it! Ik heb al meerder soorten koffie in huis gehaald. Het is allemaal zo lekker. Nu heb ik in mijn kamer een koffiehoekje staan.

Op een luie zondag doe ik niets liever dan uitslapen, brunchen met tosti's en Youtube filmpjes kijken!


     

Toen was het eindelijk zaterdag 26 oktober, de dag waar ik al weken naar uitkeek. Ik had een kaartje gekocht voor de Grazia Beautybloggers Masterclass en toen was het zover. Met een paar meiden had ik op Amsterdam Centraal afgesproken. Om half tien begon de masterclass dag in het Doubletree hotel. Super vroeg opgestaan, een eerdere trein genomen en daardoor kwam ik super vroeg in Amsterdam aan. Wat een dag was het! Het verslag kun je in het artikel lezen.Aan het eind van de dag was er een borrel in de Skylounge van het hotel. Met een fantastisch uitzicht en gratis drankjes was het tijd om te netwerken. Ik ging nog even met Serena en Mascha (en Wendy van Lovelacquar.nl, credits van de foto gaan naar haar) op de foto. We hebben nog even met Mascha staan kletsen. Wat een leuke meid zeg!
Iedereen kreeg ook nog een geweldig grote goodiebag mee. In dit artikel (klik) kun je zien wat erin zat.

Wendy en ik doken snel nog even Amsterdam in om wat te shoppen en wat te kletsen. Na wat stressvol geren naar de trein toe kwam ik uiteindelijk rond 7 uur in de avond thuis. Hier zaten mijn nichtje en zwager op mij te wachten. Door omstandigheden hadden wij elkaar heel lang niet gezien. Het was een fijne avond. Ook mijn neven kwamen langs. Liefde, familieliefde!

Hoe was jullie maand? Wat voor spannende dingen hebben jullie allemaal gedaan? Ik hoor het graag!

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verslagje :) Leuk zo'n overzicht.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag en de GraziaBBMC was top! Leuk je daar gezien te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vorig jaar was ik ook op de woonbeurs, erg leuk inderdaad! Helaas de Grazia Masterclass moeten missen, leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen