20131224

❄ BEAUTY | Candy Cane Nail Tutorial ❄


Zo op de valreep van Blogmas, op de dag van kerstavond, wil ik graag nog even een hele simpele leuke Candy Cane geïnspireerde nail tutorial met jullie delen. Met een Candy Cane voor mijn neus kwam ik op het idee om een gestreept patroon op mijn nagels aan te brengen. Moeilijk is het zeker niet, zeer geschikt voor nail art noobs zoals ik!Wat heb je nodig voor de simpele Candy Cane nails? Een lichte basis lak. Ik koos voor Essie Fiji, het is geen witte lak, maar er zit een vleugje roze doorheen. Verder heb je stripers nodig. Ik heb twee goedkope stripers van Essence en Action. Dit kan traditioneel roze/rood zijn, maar ik koos voor een champagne kleurige en zilveren glitters.Begin met een goed dekkende basis met de lichte lak. Hier heb ik twee laagjes Fiji en een sneldrogende topcoat aangebracht.Vervolgens breng je schuine dunne streepjes aan met (één van) jouw striper naar keuze. Je kunt ook dunne en wat dikkere streepjes variëren, zolang er maar voldoende ruimte tussen de streepjes over blijft.Omdat ik het met de champagne kleurige streepjes alleen wat kaal vond bracht ik nog wat glitters aan. Ik liet ook nog wat van de lichte basis doorschemeren door de glitters niet na iedere streep aan te brengen. Deze glitters hebben een transparante basis.Dit is mijn simpele Candy Cane nail art die je makkelijk met de kerstdagen kunt dragen. Het is snel, leuk en simpel!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen: