20131218

❄ BEAUTY | Empties December 2013 ❄


Mijn laatste Empties plaatste ik begin oktober, dus ik heb ruim twee maanden de tijd gehad om mijn lege producten te verzamelen. Mijn lade begon toch wel erg vol te raken. Tijd dus voor een nieuwe Empties!Producten voor het haar lijken de laatste tijd steeds vaker op te gaan. Mijn lange haar heeft namelijk wel wat meer verzorging nodig, dan voorheen. Volgens mij ben ik de tel kwijtgeraakt, maar inmiddels heb ik al veel bussen Batiste Blush droogshampoo opgemaakt. Het is namelijk ideaal om het haren wassen een dagje uit te stellen en je haar even op te frissen.

Na maanden heb ik deze grote bus Elnett haarlak opgemaakt. Haarlak gebruik ik meestal wanneer ik mijn haar krul.
Buiten mijn Lush I Love Juicy shampoo om heb ik Garnier Fructis shampoo ontdekt. Voor de zomer periode vond ik de Grapefruit Tonic erg fris voor mijn haar.Huidverzorging! Ik heb er een nieuwe favoriet bij die al in mijn Skincare Routine voorbij kwam, de Lóreal Sublime Soft Micellair Water waarvan ik twee flessen op maakte! Ik heb er al kort over verteld, maar mochten jullie een review willen dan is dat zeker mogelijk! Naast een micellair water gebruik ik de Philosophy Purity Facial Cleanser. Erg fijn, heel mild en heb alweer een nieuwe fles in gebruik. Bij de reiniging van mijn gezicht gebruik ik zeer regelmatig de No.7 reinigingsborstel. Het borsteltje was "op" en aan vervanging toe.

Tijdens een relaxt avondje gebruikte in een Rituals maskertje, maar heb deze heel snel van mijn gezicht gehaald. Helemaal niet fijn, dislike!
De Maybelline Dream Fresh BB cream maakte ik eindelijk op. Ik heb er heel lang mee gedaan.Erg uniek, het komt echt weinig voor, maar ik maakte niet één maar wel twee parfums op! Mijn favoriet The One van Dolce&Gabbana en Amor Amor van Cacharel gingen op. Mijn Soap&Glory Hand Food handcrème leek opeens niet meer goed te zijn. De structuur was vreemd en hij rook niet zo lekker meer, dus die moest ik weggooien.

Na anderhalf jaar was mijn EOS lipbalm op! Hij zat ooit in een Glossybox en heb hem met heel veel plezier gebruikt. Als laatste maakte ik The Body Shop Passion Fruit showergel op. Het was geloof ik een limited edition.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Wow wat heb je veel opgemaakt! En de Passion Fruit van TBS is inderdaad LE, zo jammer. Had de butter ooit eens ergens geroken (maar was toen een sample) en heb hem sindsdien nergens meer gevonden :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt fijne producten opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! De haarlak van Elnett gebruik ik ook. Een goede, oude klassieker :)

    BeantwoordenVerwijderen