20131216

❄ ENTERTAINMENT | Favorite Music 2013 ❄


Ik ben werkelijk waar dol op muziek! Niet voor niets heb ik op school meerdere keren een radioprogramma gemaakt. Het afgelopen jaar was een goed jaar waarin heel veel leuke muziek uit kwam. Ik heb eens even diep in mijn geheugen zitten graven EN alle Song Of The Day posts eens bekeken en mijn 12 favoriete nummers van 2013 voor jullie op een rijtje gezet.

P!nk - Try


Om de één of andere reden heb ik Try van Pink niet als Song Of The Day op mijn blog voorbij laten komen terwijl ik echt iedere dag naar dit nummer luisterde na de release ervan. En die clip... Hoe knap is die man?! Die spieren! Maar het nummer is ook goed hoor haha!


Selena Gomez - Come And Get It


Ik ben in 2013 een beetje fan geworden van Selena Gomez en heb volgens mij een girlcrush ontwikkeld... De eerste keer dat ik Come And Get It hoorde vond ik het niet zo leuk, maar het bleef zo erg in mijn hoofd zitten! Van de één op andere dag was ik fan! Daar kun je soms niets aan doen. Slow Down is trouwens ook GEWELDIG!

Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark


Een band waar we jarenlang niets van hoorde, maar uit het niets weer terug was is Fall Out Boy! Nu ben ik niet vies van wat stevige rock muziek, dus ik was heel erg in mijn nopjes met het nummer My Songs Know What You Did In The Dark. Het stond veel te vaak op repeat (volgens mijn moeder dan, ik had er totaal geen problemen mee), Goed nummer dus!

Omdat ik de website niet te langzaam wil maken staat hier de lees meer knop en daar mag je best op klikken :D

Macklemore - Can't Hold Us
 

Uit het bovenstaande nummer blijkt wel hoe breed mijn muziek smaak kan zijn. Normaal gesproken staat hiphop niet in mijn favorieten lijstje, maar ik ben echt gek op dit nummer! Macklemore vind ik gewoon cool ofzo.

Ellie Goulding - Burn


Iedere keer wanneer ik Burn van Ellie Goulding hoor denk ik terug aan mijn reisje naar Londen afgelopen zomer. Daar hoorde ik Burn voor het eerst! Wat is Ellie Goulding toch te gek! In februari ga ik naar haar concert, can't wait.

Justin Timberlake - Mirrors


In 2013 werd ik er weer even aan herinnerd wat een geweldige artiest Justin Timberlake is! Vooral het nummer Mirrors dat hij begin dit jaar uitbracht vind ik zo fijn. Damn, wat een goed nummer! Persoonlijk vind ik het ook helemaal niet storend dat hij 8 minuten duurt, zo goed is Mirrors.

Stromae - Papaoutai


Stromae was eventjes een tijdje uit beeld, maar toen hij dit jaar Papaoutai releasde stond deze Belg weer op de kaart! Ik versta misschien drie woorden Frans, maar muziek is een gevoel, dat moet je voelen en Stromae heeft een geweldig nummer gemaakt! Het is, net als vele andere nummers in deze lijst, een zeer verslavende plaat.

Pharrel Williams - Happy


Zit je in een dip, nergens zin in of gewoon met het verkeerde been uit bed gestapt? Happy maakt je per direct blij! Het is de soundtrack van Verschrikkelijke Ikke 2 (die ik nog niet gezien heb trouwens...). Happy zit zo goed in elkaar dat ik iedere keer weer gele minions voor me zie als ik deze plaat hoor. Ik weet alleen niet of dat echt goed is!

Daft Punk ft. Pharrel Williams - Get lucky


Jawel, twee keer staat meneer Williams in mijn Favorite Music 2013 lijst. Deze man was dit jaar werkelijk briljant bezig. Stiekem zou ik Lose Yourself ook in deze lijst willen plaatsen, maar dat is misschien Pharrel overkill? Hoe dan ook, Get Lucky is zo'n heerlijk nummer en doet mij ook zeker aan de zomer denken.

Miley Cyrus - Wrecking Ball


Ik ben geen Miley Cyrus fan, de clip is ronduit vreselijk, maar het nummer Wrecking Ball is echt heel erg goed. Er zit een betekenis in de tekst en heel veel emotie hoor je terug in het nummer. Wat je ook van Miley vindt, ze heeft een prachtig nummer uitgebracht.

Nielson & Miss Montreal - Hoe


Het enige Nederlandstalige nummer in de lijst is Hoe van Nielson en Miss Montreal. Hierdoor denk ik ook weer terug aan de zomer en heb ik eigenlijk gewoon zin om met een wijntje op een terras te gaan zitten.

Robin Thicke - Blurred Lines


Een muziek favorites van 2013 is niet compleet zonder Blurred Lines! In mei plaatste ik Blurred Lines al in mijn Song Of The Day post, niet wetende dat het de hele zomer OVERAL te horen zou zijn. Nog steeds luister ik er graag naar en Blurred Lines verveeld mij nog steeds niet. Dan is het echt een goede plaat, als je hem na meer dan een half jaar nog steeds regelmatig met veel plezier luistert.
En oké, ik loog, Pharrel staat drie keer in mijn lijstje! haha

Wat zijn jouw favoriete platen van 2013? Ik lees het heel erg graag in de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten