20131202

❄ LOVE | Favorites November 2013 ❄


De Favorites van november?! Ja, het is alweer december. De november Favorites zijn mijn laatste van het jaar, want aan het einde van de maand december laat ik de favorieten van het hele jaar zien.
Deze maand gebruikte ik niet heel veel nieuwe producten, maar er zijn er wel een paar die ik eventjes wil noemen. Naast beauty favorieten komen er ook nog wat random favorites voorbij.

Sinds anderhalve maand gebruik ik regelmatig de St. Ives Apricot Scrub. Heerlijk spul, maar jammer genoeg niet in de Nederlandse drogisterijen te koop (sommige afro shops wel..). Ik kocht mijn tube in Londen afgelopen zomer. Het is geen hele ruwe scrub, maar doet precies wat hij moet doen. Mijn huid is er wel blij mee.Waar mijn huid ook heel blij mee is, is dit setje van Ahava. Dit Time To Hydrate setje ontving ik in mijn Grazia goodiebag. Thanks Grazia! Mijn huid is qua dagcrème best lastig, maar de Essential Day Moisturizer (zelfs als is het voor de normale/droge huid) verzorgt mijn huid goed en krijg er geen puistjes van. Het Hydration Cream Mask gebruik ik vaak als overnight masker. Het is zo fijn dat ik de volgende ochtend eigenlijk geen crème hoef aan te brengen.De Lóreal Texture Dust komt ook uit de Grazia Goodiebag. Perfect voor meiden met sluik haar zoals ik heb. Met een klein beetje poeder zorg je al voor volume vanaf de aanzet van het haar.

De detangler brush gebruik ik al een tijdje en ik moet zeggen dat ik hem voor dagelijks gebruik voor mijn haar echt heel erg fijn vind. Alleen hele grote klitten krijg ik er wat moeilijker uit met deze borstel. Ik heb echt het idee dat ik mijn haar minder beschadig met deze borstel dan een normale haarborstel.In november gebruikte ik weer met regelmaat mijn Naked 1 palette van Urban Decay. Vooral de kleuren Naked en Buck zijn heel fijn voor een snelle dagelijkse neutrale look.

Random Favorites


Mijn bruine enkellaarsjes van Primark zijn groot favoriet! Ze lopen heerlijk en ze zijn lekker makkelijk aan te trekken.

Al een maand of twee ben ik zwaar verslaafd aan Katja Apekoppen! Ik heb hier echt al teveel zakken van verslonden...De laatste twee weken ben ik weer hooked aan Netflix. Ik heb nu een app waardoor ik gebruik kan maken van de amerikaanse Netflix. Nu ben ik dus bijna door het eerste seizoen van Mad Men heen. Fijne serie!

Dat was toch wel weer een flinke lijst favorieten. Ik ben benieuwd welke beautyproducten of random producten jullie favorieten waren deze maand. Deze kun je in de comments onder dit artikel kwijt!

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen: