20131209

❄ Blogmas | Give Away Week 2 ❄


Tot 24 december zal er iedere week een nieuw give away online komen met persoonlijke favorieten van het afgelopen jaar die jullie kunnen winnen! In deze tweede week kan één van jullie 8 Waxtarts van mijn favoriete kaarsenmerk Yankee Candle winnen!
De Yankee Candle Waxtarts die ik voor jullie heb gekocht zijn; Sugared Apple, Mandarin Cranberry, White Christmas, Salted Caramel, Merry Marshmellow, Christmas Eve, Christmas Cookie en Vanilla Chai. Geuren die wat mij betreft perfect bij het seizoen passen. Mijn persoonlijke favorieten zijn Mandarin Cranberry, Merry Marshmellow en Christmas Cookie.

Om de 8 Waxtarts te winnen moet je het volgende doen!

1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment bij deze post achter waarin je vertelt wat jouw favoriete kaarsen zijn,
3. Zorg dat je per e-mail kan bereiken zodat ik contact met je kan zoeken als je de winnaar bent,
4. Als je Twitter hebt zou ik het leuk vinden als je zou willen tweeten dat je meedoet aan de tweede Blogmas give away met de #DeborahschrijftBlogmas!

Je kunt meedoen aan de give away tot zondag 15 december 2013 23:59 uur. Vervolgens kies ik random een winnares. Aan het einde van Blogmas, op maandag 23 december 2013, zal ik de drie winnaressen van alle drie de give aways bekend maken en daar ook contact mee zoeken!

Doe vooral mee en veel succes! Je kunt niet meer meedoen aan de give away!

Liefs,
Deborah

13 opmerkingen:

 1. Wow, wat een superleuke winactie! Ik heb al een poosje de kriebels om waxtarts uit te proberen, en het is er gewoon nog nooit van gekomen.. hoe tof zou het zijn als mijn allereerste waxtarts Yankee Candle waxtarts waren! Ik brand wel erg veel geurkaarsen, en de allerlekkerste vind ik die vierkante Airwick kaarsen in de geur appel-kaneel, kan altijd en ik vind hem zo gezellig ruiken! Ik ben je overal gaan volgen en ga zo even tweeten over deze winactie :D
  Mijn e-mailadres is lidewij@solidewij.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeeej Yankee Candle's!
  Ze zijn prijzig, dat weet iedereen. Toch om de zoveel tijd koop ik er een paar omdat ze gewoon heerlijk ruiken! De geur Red Velvet vind ik dat ook echt het lekkerst. Mijn hele kamer ruikt dan zoet.

  Om mee te doen met deze super winactie, heb ik alles gedaan :) Ik volg je nu zelfs op Twitter!

  xxxx

  whitleyheijmans@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je dit weggeeft! Ik gebruik dagelijks scentchips of een vanille geurkaas van de Ikea. Ben zelf gek op de geur vanille, zijn weinig geuren die ik verder echt fijn vind ruiken in huis (soms heb je van die fases haha ;) ) Graag doe ik met deze actie mee omdat ik erg benieuwd ben of deze waxmelts beter zijn dan mijn huidige van scentchips :)

  Mijn mail is: info@vintageandbeauty.com & ik volg je op bloglovin + fb :)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heey!
  Ik wilde binnenkort wat Yankee Candles gaan bestellen, ik heb dat merk nog nooit gehad maar hoor er veel goede dingen over. Merry Marshmallow had ik ook al gezien en leek me erg lekker. Ik vind de Vanille geurkaars van De Tuinen erg lekker, ruikt wel een beetje naar marshmallow ^^, Appel Kaneel van Ikea ruikt ook goed en de geur Rosegarden van de Albert Heijn is ook lekker.
  Doeeei mail: xbeautifulimperfection@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke winactie! Ik ben al heel lang benieuwd naar de geuren van Yankee Candle, dus het lijkt me erg leuk om op deze manier kennis met ze te maken. Sinds ik op mezelf woon (en stiekem daarvoor thuis ook al) steek ik eigenlijk iedere avond wel een kaars aan. Mijn favo kaars is de Hammam Secret van Rituals. Duur, maar ooh zo lekker! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super lieve winactie! Mijn lievelings-geurkaarsen zijn de amber geurkaars van Sissy boy en de summer breeze geurkaars van House doctor! House doctor is niet al te makkelijk te krijgen maar ik vind ze goed betaalbaar voor de kwaliteit. Ze zijn zo echt lekker! Ik gebruik ze veel nu ik op kamers woon en ik huisgenootjes heb die met enig regelmaat het eten laten aanbranden;) Ik heb geen twitter dus ik kan de winactie niet tweeten maar ik heb voor de rest alles geliked!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAUWIE! Echt een hele leuke winactie! Ik heb 2 kleine kaarsjes van Yankee Candle in kokos en die ander met ananas en die zijn echt heerlijk. DIt zijn op dit moment dan ook mijn favoriete kaarsjes. Het ruikt zo ongelofelijk lekker! Ik hou echt van geurkaarsen en wax tarts, dus ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik volg je op bloglovin, like je op facebook ( ik heet Leila) en dit is mijn emailadres: misshappinez@hotmail.nl

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk!! Ik ben zo benieuwd naar de Yankee Candle Waxtarts!! Ik heb er al zoveel enthousiaste verhalen over gelezen, maar het is er nog niet van gekomen om ze te kopen, dus hoop ik maar dat ik ze mag winnen.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin' en heb het bericht geliket. Twitter heb ik helaas niet.

  Fijne feestdagen! Liefs Lin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Deborah,

  Wat een leuke actie! Ik gebruik nu geurkaarsjes van Xenos en Ikea maar deze waxtarts lijken me geweldig, nog nooit geprobeerd dus ik zou ze zeker willen winnen!
  Ik volg je op bloglovin en FB (twitter heb ik niet).

  Groetjes
  Ellen Merckelbagh

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Deborah,
  Leuk dat je deze waxtarts van yankee candle verloot
  Ik heb pas deze heerlijke kaarsen ondekt mijn favoriete is nu soft blanket
  Helaas steeds overal uitverkocht dus heb nu waxtart ervan!!!!
  Ik volg je op fb en twitter en bloglovin!

  Mijn email adres is

  mariskavrede1987@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe mee! Ik volg je via Bloglovin, Facebook en heb getweet: https://twitter.com/amyherm/status/412288060185776128

  Mijn emailadres is: hermans_amy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen