20131213

❄ Blogmas | Hema Desk Planner ❄


Ben jij net als ik ook zo'n chaoot? Vergeet jij altijd op te schrijven dat je volgende week een verslag in moet leveren, een rekening moet betalen of naar de tandarts moet? Super irritant en heel erg frustrerend. Natuurlijk kun je een agenda en notitieboekjes gebruiken, maar persoonlijk heb ik iets meer aan het volgende artikel...Afgelopen weekend liep ik door de Hema en zag tussen alle leuke kantoor/studie artikelen deze desk planner liggen! Ik had er online al iets over gelezen, maar toen ik hem in de winkel zag moest en zou ik hem hebben.Deze planner is multifunctioneel. Hij is te gebruiken als agenda, to do list en notitieboekje in één! De planner bevat 104 pagina's waardoor je hem in feite twee jaar lang zou kunnen gebruiken, voor iedere week is er een pagina beschikbaar. Er zijn geen data ingevuld, erg handig, zo kun je weleens een week overslaan zonder dat je daardoor bruikbare ruimte verliest.De Hema desk planner is een liggende planner wat ik persoonlijk zeer handig vindt. Op de eerste pagina na, wat alleen de weekplanning bevat, heb je bij iedere week een pagina met een to do lijstje met ruimte voor notities en een pagina voor de weekplanning. Wanneer je de planner opent zie je alles in één oogopslag! Lekker overzichtelijk.Ik heb de Hema Desk Planner nu in gebruik voor mijn blog. Mijn planning voor mijn blog was voorheen niet altijd even goed (of hij ontbrak gewoon), maar door deze overzichtelijke planner hoop ik daar verandering in te brengen. Als ik ideeën heb schrijf ik ze hierin op of als ik zelfs al weet wanneer ik een bepaald artikel online wil hebben zet ik het in de weekplanning.

De Hema Desk Planner heb ik pas net in gebruik, maar ik kan nu al niet meer zonder! Stiekem wil ik er voor het dagelijks gebruik nog eentje hebben. Voor de prijs hoef ik het in ieder geval niet te laten. Deze Hema Desk Planner met 104 pagina's (waar je twee jaar mee vooruit kunt) kost slechts €3,95! Echt Hema ;)

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen: