20131210

❄ TAGS | Holly Jolly Holiday Tag ❄Wat is Blogmas zonder een leuke tag over de feestdagen! Ik ben na wat gegoogle bij de Holly Jolly Holiday Tag gekomen (in het engels). Een  MEGA tag over Kerst en Oud&Nieuw! Laten we snel beginnen met de tag. ❄Favorite Christmas movie?
Ik denk dat ik als all time favorite Christmas film echt voor Home Alone 1 en 2 moet kiezen. Home Alone verveeld nooit en eerlijk gezegd mis ik het heel erg als ik deze twee films niet in december niet zie. Kerst is niet compleet zonder Home Alone! Love Actually en The Holiday vind ik ook hele leuke films.Have you ever had a White Christmas?
Volgens mij, als ik het mij goed herinner, hadden wij in 2011 een witte kerst?! Anders was het 2010 hahaha

Are you on the Naughty list or the Nice list?
Oehhh... Nou door het uitstellen van het afstuderen zou ik mijzelf misschien wel op de naughty lijst moeten zetten, maar eigenlijk ben ik toch wel heel erg braaf hoor.Show us an embarrassing Christmas Card photo!
Thank God is dat een traditie die aan mijn neus volledig voorbij is gegaan :D Maar ik heb wel een hele special foto voor jullie. Het is de allereerste kerstfoto samen met mijn ouders. Hier ben ik net een half jaartje oud. Het was mijn eerste Kerst! Natuurlijk ben ik heel erg schattig, maar let even op de moustache van mijn vader hihi

Where do you usually spend your holiday?
Eigenlijk ben ik met de kerstdagen altijd thuis. Eerste kerstdag sowieso wel en soms bij andere familieleden op tweede kerstdag. Oud&Nieuw 2011 vierde ik in Londen en het jaar erna met vrienden bij een goede vriend thuis. Normaal gesproken vier ik dat ook gewoon bij mij thuis.

Play or sing your favorite Christmas song!
Dit vind ik super lastig! Ik vrees dat ik voor het meest genoemde antwoord ooit ga geven... Mariah Carey met All I Want For Christmas Is You! Vorig jaar deed Mariah bij Jimmy Fallon een hele leuke versie van haar nummer met The Roots. Die versie kun je hieronder bekijken!


Do you open any presents on Christmas Eve?
Het verschilt bij ons per jaar eigenlijk wel wanneer wij de cadeautjes openen. Toen ik klein was, deden we dat soms pas op 30 december. Soms is het de 24ste en soms eerste of tweede kerstdag. Vorig jaar opende wij de cadeautjes op eerste kerstdag na het eten.

Can you name all of Santa's reindeer?
Oke, ik ga het proberen zonder het op te zoeken! Rudolf, Dancer, Prancer, Blitzen, Vixen.... En toen liep ik vast! Vorig jaar wist ik het nog! Even opzoeken welke ik nu mis. Dat zijn Dasher, Donner, Comet en Cupid.

What holiday tradition are you looking forward to most this year?
Samen met mijn familie met kerstmuziek of een leuke kerstfilm de cadeautjes samen bij de kerstboom uitpakken. Dat is het beste, fijnste en meest warme moment van het jaar.
Wat voor mij ook bij de feestdagen hoort is 3FM Serious Request!Is your Christmas tree real or fake?
De kerstboom die in de woonkamer staat (ik woon nog bij mijn ouders) is altijd een echte boom, meestal een Nordmann of Blauwspar. In mijn kamer heb ik sinds een jaar of tien een nep boom staan. Vroeger had ik ook een echte boom, maar die vielen altijd zo erg uit. Een paar jaar geleden heb ik nog een keer een echte gehad omdat mijn nep boom toen kapot was gegaan. Mijn voorkeur gaat natuurlijk wel uit naar een echte boom, die zijn altijd het mooist.Hands down, what's your all-time favorite holiday food and holiday sweet treat?
Oliebollen!! Kerstkransjes gevuld met wit musket!! Ik, eten en feestdagen is een hele goede combinatie.

What would be your dream place to visit for the holiday season?
Ooit zou ik graag de feestdagen doorbrengen in New York. Dat lijkt mij echt geweldig! Het is echt al jaaaaaaren mijn droom om dat te doen. Vooral Oud&Nieuw daar lijkt mij fantastisch.

Are you a pro-present wrapper, or do you fail miserably?
Ik ben er best wel goed in geworden moet ik zeggen. Cadeautjes kan ik best strak inpakken. Het zijn soms alleen de versieringen op de cadeaus wat nog niet echt wilt lukken.Be honest: do you like giving gifts or receiving gifts better?
Van beide geniet ik heel erg. Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen, maar het gevoel dat je krijgt als je iemand een cadeautje uit ziet pakken dat jij met zorg hebt uitgekozen is onbetaalbaar! Zo fijn als je iemand blij kunt maken!

Does your family have a special holiday recipe you like to help make?
Jammer genoeg niet. Vroeger maakte mijn moeder op Oudjaarsdag altijd Bowl, een drankje met allerlei vruchtjes erin. De vruchtjes kwamen altijd uit blik! Misschien moet ik eens beginnen met een traditioneel recept voor de feestdagen.

Most memorable Holiday moment?
Dan ga ik toch echt kiezen voor Oud&Nieuw in Londen!! Het was zo geweldig, bijzonder en overweldigend (op een goede manier). Gelukkig had ik mijn camera mee en maakte daar toen een video van. Zet je geluid niet te hard, het was nogal luidruchtig.


What made you realize the truth about Santa?
Hoe bedoel je? De kerstman bestaat toch gewoon?? Nee, even alle gekheid op een stokje!
Ik heb nooit echt in de Kerstman geloofd volgens mij. Ik vond het wel allemaal heel erg spannend, maar echt in de Santa geloven deed ik niet. Zal waarschijnlijk komen omdat je ook nog de broer van de Kerstman, Sinterklaas hebt waar ik wel echt HEILIG in geloofde.

Do you make New Years resolutions? Do you stick to them?
Ieder jaar weer en ieder jaar fail ik zwaar in het waarmaken ervan. Toch blijf ik stug volhouden. Ooit zou het moeten lukken... Toch?!

What makes the Holidays special for you?
De gezelligheid van de lichtjes, versieringen en de muziek. De winkels en winkelstaten zien leuk aangekleed. Het shoppen... Zelfs al zijn de geshopte spullen niet voor mijzelf, niets is leuker dan cadeautjes voor vrienden en familie kopen en vervolgens zien hoe blij ze daar mee zijn. December is gewoon de gezelligste maand van het jaar!

Neem de tag vooral over als je dat leuk vindt! Zou het super lief vinden als je dan zou noemen dat je de tag op mijn blog vond :D

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten