20131203

❄ BEAUTY | Nail Of the Day Lóreal Bling Bling Bang ❄Ik liep door het Kruidvat en bij het Lóreal schap zag ik mij iets tegemoet schitteren. Bling Bling Bang! Binnen enkele minuten rekende ik het lakje af. Het is natuurlijk het seizoen waar glitter nagellak niet mag ontbreken, dus de nagellak stash moest even aangevuld worden.

Lóreal Bling Bling Bang maakt deel uit van de Color Riche Carat Collection. Het is een lak met een blauw transparante basis met kleine en grove knalblauwe glitter. De dekking vind ik voor een topcoat erg goed. Met twee of drie goede laagjes (je kunt een beetje met de glitters spelen) kun je een dekkende lak op je nagels hebben.

De textuur van de lak is erg fijn. Soms is de basis van glitter topcoats veel te dik waardoor je al snel een te dikke laag op je nagels aanbrengt. Gelukkig is dat bij Bling Bling Bang zeker niet het geval.
Op bovenstaande foto's heb ik als basis een zwarte lak gebruikt en daarop een laag Bling Bling Bang aangebracht. Zo valt de blauwe kleur van de glitters extra goed op.

Lóreal Color Riche Bling Bling Bang kost €5,99 en is bij alle Lóreal schappen bij de drogisterijen te koop.

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Met een zwarte laag erbij vind ik hem fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh heel mooi zeg! zo maar is opzoek naar deze denk ik :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh op een zwarte basis komt hij echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur en mooie finish!

  BeantwoordenVerwijderen