20131208

❄ BEAUTY | OPI Mariah Carey Holiday Collection 4 Pack Mini Set ❄


Gisteren liet ik jullie de swatches van de Liquid Sand mini set van de OPI Mariah Carey Holiday Collectie zien. Vandaag laat ik de swatches zien van het tweede mini setje die ik bestelde bij Beautybay.com. Ik moet zeggen dat de kleuren mij in het echt wel een beetje tegenvallen. Ik koos deze set vooral voor de kleur Warm Me Up. Omdat deze set was afgeprijsd koos ik hiervoor en niet voor een fullsize flesje Warm Me Up.

De set bestaat uit één creamy lak, een shimmery lak en twee lakken die als topcoat te gebruiken zijn. De kleuren zijn vooral aan de donkere kant. Wat zijn de kleine flesjes trouwens super schattig! Dit wil je toch gewoon hebben?


Voor een zeer diep donkere rode nagellak zit je goed met Visions Of Love! Lastig om met dit grijze weer te fotograferen, want dan gaat de kleur bijna naar zwart neigen. De kleur vond ik wat waterig aanbrengen waardoor de dekking niet zo goed is. Op deze foto's draag ik twee laagjes van Visions Of Love. Het is een mooie kleur die goed bij het seizoen past.


Naar Warm Me Up was ik het meest benieuwd toen ik de set bestelde. De kleur is een combinatie tussen grijs met een beetje bruin. In de lak zit een zilveren shimmer die de lak volgens mij grijs doet lijken. Het is de shimmer die mijn aandacht trekt als ik naar Warm Me Up kijk. Afhankelijk van het licht is de lak soms grijs, soms bruin en lijkt soms zelf een beetje groen.
Wat mij betreft is Warm Me Up de ster uit deze mini set!Er zijn twee topcoats in deze mini set. Dit is Wonderous Star, een lak met transparante basis, wit/zilveren micro glitter en kleine zwarte glitters. Hij was fijn om aan te brengen. Een bijzondere glitterlak om je nagels te laten glimmen!All Sparkly And Gold is de tweede topcoat uit de mini set. De lak heeft een vrijwel transparante basis met een gouden micro glitter. Voor een topcoat is hij heel erg dekkend en met meerdere lagen goed als lak op zich te gebruiken! Persoonlijk zou ik hem als accent lakje gebruiken dan als topcoat op alle nagels. Daar vind ik hem te aanwezig voor.

De OPI Mariah Carey Holiday Collection mini set is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €18,95 en bevat deze vier lakken.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten