20131207

❄ BEAUTY | OPI Mariah Carey Holiday Collection 3 Pack Liquid Sand Mini Set ❄


Met de feestdagen in aantocht is het te verwachten dat beautymerken op de feestdagen inspelen met mooie collecties. Het merk waar ik het meest benieuwd naar ben is ieder jaar toch wel weer OPI. Dit jaar, na al een zeer geslaagde samenwerking, komt er nog een collectie uit met Mariah Carey. Het is de OPI Mariah Carey Holiday Collection. In totaal bestaat de collectie uit 18 nagellakken, een speciale 18 karaat topcoat en 3 mini sets. Ik heb zelf 2 mini sets aangeschaft waarvan ik vandaag de 3 Pack Liquid Sand mini set laat zien!


Het valt mij direct op hoe lief deze kleuren uit de mini set eruit zien! Voor een holiday collectie had ik misschien meer gouden, rode of zilverkleurige lakken verwacht. In het andere Liquid Sand mini setje zitten ook drie Liquid Sand lakjes in de kleuren blauw, zwart en zilver. Deze sprak mij totaal niet aan en daarom koos ik voor dit schattige setje.Silent Stars Go By, een prachtige naam voor een lief licht roze lak met kleine zilveren glitters. Voor mijn gevoel is deze kleur wel vergelijkbaar met de andere roze lak uit dit setje, maar dan is het een lichter zusje ervan. Bij het aanbrengen van Silent Stars Go By is het aan te raden om twee laagjes te dragen.Baby Please Come Home is het beste te beschrijven als een mauve lak met zilveren/lila glitter en het Liquid Sand Effect. Dit is toch wel mijn favoriete kleur uit dit mini setje! Met één laagje ziet Baby Please Come Home er al prima uit, maar het mooiste effect krijg je met twee laagjes.Dit rosé kleurige lakje heet Make Him Mine. Zo te zien zitten er kleine zilveren glitters door de lak heen. Het is een Liquid Sand variant van een rosé gouden lak. Op de foto draag ik twee dunne laagjes lak.

Dit Liquid Sand mini setje is erg leuk en gelukkig ook nog steeds goed te dagen buiten de feestdagen om! Persoonlijk had ik liever bij de mauve lak geen twee roze lakken gehad, maar bijvoorbeeld een zilveren voor net wat meer variatie.

De Mariah Carey Holiday Collectie ligt momenteel in de winkels bij o.a. Douglas. Voor €14,50 koop je dit mini setje met drie Liquid Sand lakjes.

Liefs,
Deborah

1 opmerking: