20131208

❄ Blogmas Recap Week 1 ❄

Het is echt ongelofelijk, maar waar! De eerste week van Blogmas 2013 zit er alweer op! Nou kan ik mij heel erg goed voorstellen dat je in deze drukke maand niet ieder dag de tijd hebt om mijn blogs te lezen, dus leek het mij een leuk idee om alle artikelen van de afgelopen week op te sommen in deze recap post. Mocht je iets gemist hebben, scrol naar beneden om de artikelen te vinden.

http://www.deborahschrijft.nl/2013/12/blogmas-nail-of-day-loreal-bling-bling.html

Vandaag, zondag 8 december is de laatste kans om met de give away van Blogmas week 1 mee te doen! Klik hier om bij het artikel te komen zodat je mee kunt doen.

Weten welke beautyproducten mijn favoriet waren in november? Check mijn Favorites november 2013 artikel! Dinsdag liet ik de swatches van een prachtige glitterlak van Lóreal zien die perfect is voor de feestdagen.

http://www.deborahschrijft.nl/2013/12/blogmas-this-month-november-2013.htmlhttp://www.deborahschrijft.nl/2013/12/blogmas-wishlist-december-2013.html
http://i1312.photobucket.com/albums/t523/Deborahschrijft/Shoplogs/ShoplognovemberBeautybayKruidvatEtos2013_zpseef51962.jpg

Een nieuwe maand vraagt om een nieuwe This Month van de vorige maand. Ik at sushi, ging naar het theater en ging shoppen bij Flying Tiger. Ondanks dat ik iets teveel shop heb zelfs ik een wishlist! Donderdag konden jullie dan ook lezen welke beauty, fashion en andere random producten ik super graag zou willen hebben.

Met shoppen heb ik echt geen enkele moeite. In mijn shoplog van afgelopen vrijdag kun je zien wat ik de afgelopen tijd allemaal kocht. Gisteren liet ik de swatches zien van de OPI Mariah Carey Holiday Collection Liquid Sand mini set zien.

Hopelijk vond je de artikelen van afgelopen week leuk! Volgende week heb ik weer nieuwe artikelen voor je klaarstaan. Iedere ochtend om 06:00 uur komt er een artikel online. Kun je nog eventjes snel lezen voordat je naar school of werk toe gaat.

Happy Sunday!
Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten