20131215

❄ Blogmas Recap Week 2 ❄

De tweede week van Blogmas is alweer bijna voorbij, wat vliegt de tijd toch! Wat hebben jullie mij de afgelopen week blij gemaakt lieve lezers, want nu ik dit schrijf heeft mijn blog alweer 86 volgers via Bloglovin'! Trots ben ik, zo super trots!

Mocht je de artikelen van deze week hebben gemist, scrol dan naar beneden om de linkjes naar alle artikelen van deze week te vinden.Onwijs veel meiden deden deze week mee aan mijn tweede give away van Blogmas. Maak vandaag nog tot 23:59 uur gebruik van de mogelijkheid om mee te doen en kans te maken op 8 Yankee Candle Waxtarts.Dat ik dol ben op tags zullen een aantal van jullie denk ik wel weten inmiddels. Een tag is gewoon zo'n leuke manier om de blogger achter de blog te leren kennen. Om bij het Kerst thema te blijven koos ik voor de Holly Jolly Holiday tag! En ja, dat ben ik op de foto, ruim 21/22 jaar geleden.De nagellakverslaving is moeilijk te onderdrukken tijdens de feestdagen. Ik kocht laatst deze prachtige glitterlak van Lóreal. Ga voor swatches naar het artikel toe!Woensdag plaatste ik naast de swatches van de Lóreal lak ook een Song Of The Day post over één van mijn favoriete nummers van de afgelopen tijd, I Wan'na Be Like You van Robbie Williams en Olly Murs.Komende week ben ik in Lyon te vinden! Lees er alles over in mijn Travel update van afgelopen donderdag.Voor de chaoten onder ons plaatste ik vrijdag een goede tip die voor mij heel erg goed lijkt te werken, de Hema Desk Planner. Check hoe de planner eruit ziet door een klik op de link.Tot slot kwam vanmiddag mijn Christmas Room Tour online. Ik ben dol op kerstdecoraties, dus het leek mij leuk om te delen hoe mijn kamer er deze maand uitziet.

Vergeet vandaag dus niet mee te doen met de Blogmas Give Away Week 2! Het kan nog tot 23:59 uur vandaag!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Dat nagellakje is super mooi en die desk planner heb ik ook en hij is echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen