20131213

❄ Blogmas | Reminder Give Away Week 2 ❄


Misschien ben je het vergeten of je hebt het gewoon helemaal gemist, maar tot en met zondag 15 december 2013 23:59 uur kun je meedoen aan de tweede give away van Blogmas! Vele van jullie hebben al heel enthousiast gereageerd op de give away. Super leuk! Wil je ook meedoen? Kijk hieronder dan wat je moet doen om kans te maken op 8 waxtarts van Yankee Candle.De Yankee Candle Waxtarts die ik voor jullie heb gekocht zijn; Sugared Apple, Mandarin Cranberry, White Christmas, Salted Caramel, Merry Marshmellow, Christmas Eve, Christmas Cookie en Vanilla Chai. Geuren die wat mij betreft perfect bij het seizoen passen. Mijn persoonlijke favorieten zijn Mandarin Cranberry, Merry Marshmellow en Christmas Cookie.

Om de 8 Waxtarts te winnen moet je het volgende doen!

1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment bij deze post achter waarin je vertelt wat jouw favoriete kaarsen zijn,
3. Zorg dat je per e-mail kan bereiken zodat ik contact met je kan zoeken als je de winnaar bent,
4. Als je Twitter hebt zou ik het leuk vinden als je zou willen tweeten: "Ik doe mee aan de tweede Blogmas give away!!" met daarbij de hashtag #DeborahschrijftBlogmas!

Je kunt meedoen aan de give away tot zondag 15 december 2013 23:59 uur. Vervolgens kies ik random een winnares. Aan het einde van Blogmas, op maandag 23 december 2013, zal ik de drie winnaressen van alle drie de give aways bekend maken en daar ook contact mee zoeken!

Doe vooral mee en veel succes!

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Ik doe mee hoor!:) leuk!

  annekok92@outlook.com

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe ook graag mee! blondjesrules@hotmail.com.

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bloglovin' check,
  Facebook check,
  Twitter check.

  Ik denk dat ik de volgende geuren het lekkerst zou vinden; salted caramel, merry marshmellow, sugared apple en Christmas cookie.
  En je kan mij bereiken via emailadres: Orlando_loverxx@hotmail.com

  Leuke actie btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee! Klinken als super lekkere geuren <3
  Liefs,
  Amerens (amerensjansma@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe heel graag mee!
  Ik volg je op bloglovin en facebook en heb ook getweet: https://twitter.com/nona89/status/411972368647475201

  Mijn favo kaarsen zijn lichtblauwe, omdat deze super in ons interieur passen. Ook ben ik fan van drijfkaarsjes. Dat geeft een mooi effect als ze branden.

  BeantwoordenVerwijderen