20131206

❄ BEAUTY | Shoplog O.a. Beautybay, Kruidvat & Etos ❄

Ai, ai, ai... Ik heb echt een zwak voor kortingsacties.. De afgelopen tijd heb ik heel veel gekocht en bijna alles was in de aanbieding. Er zit een hoop leuks voor de nagels bij, maar ook nog wat beauty en fashion spulletjes.Aan het begin van de maand was ik wat aan het rondkijken op Beautybay.com en kwam bij de OPI producten terecht. Er was echt van alles met korting te koop. Aangezien hier in Nederland OPI nooit korting geeft kon ik dit niet aan mijn neus voorbij laten gaan en zocht twee mini sets uit van de OPI Mariah Carey Holiday Collection. Het setje met vier lakjes kostte geloof ik 13 pond en de set met 3 lakjes was geloof ik 11 pond. Hier komen nog swatches van online!

In dezelfde bestelling zaten ook nog twee mini producten van Macadamia. Ik kocht de Nourishing Leave-in Cream en de Moisturizing Rinse. Beide flesjes zijn 60ml en waren iets van 3 pond per stuk. Leuk om zo uit te proberen en ook nog eens een makkelijk formaat om mee te nemen.Twee weken geleden had het Kruidvat de 1+1 gratis actie op ALLE make-up. Daar bleek ook de Gel nails at home led lamp onder te vallen. Ik kocht daar ook de base en topcoat bij en de cleanser (ik vergat per ongeluk de primer). Ik heb het pas één keer kunnen testen, dus weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden.


Vorige week was bij Etos alles van Lóreal 2e gratis, dus ook daar kocht ik een aantal producten. Zo kocht ik wat back ups van de Sublime Soft miscellair water. Ik bleek geen weerstand te kunnen bieden voor de Nails à Porter en glitter lakjes.
De mascara was ik niet van plan om te kopen, maar ik was op vrijdag mijn mascara vergeten op te doen, fail moment!, dus ik kocht een Miss Manga mascara en koos daar als extra product de Color Riche Crayon de Couleur in de kleur Smoky Taupe bij. De laatste tijd ben ik wel erg fan van de producten van Lóreal!Ik liep op woensdag langs de Pieces bij mij in het winkelcentrum en zag dat ze alleen die dag 20% korting op het hele assortiment gaven. In een zwak moment liep ik naar binnen en bekeek de sjaal waar ik al een paar eerder naar had gekeken. Het enige verschil is dat ik hem nu afrekende bij de kassa. In plaats van €20 betaalde ik €16 voor de sjaal. Hij is heerlijk zacht, net een dekentje!
Bij de H&M kocht ik zwarte enkellaarsjes (links onderin) met blokhakken. Een ramp ben ik op hakken, maar voor bijvoorbeeld de feestdagen vind ik het wel erg leuk om ze te dragen. Deze zijn nog enigszins comfortabel en voor een kluns zoals ik goed te doen. Twee tripjes naar Primark leverde mij zwarte lage enkellaarsjes met een goed profiel (en een lekker nepbont voering) op. Voor binnenshuis koos ik voor sloffen met een Schots motief.
Toen ik het Ho Ho Ho halsbandje zag hangen moest ik deze wel kopen voor mijn Suusje! Je begrijpt dat ze dat met de kerstdagen om krijgt!

Dat waren al mijn geshopte spulletjes. Hebben jullie nog wat leuks met korting geshopt? Of heb je heel wijs en verantwoordelijk je hand op de knip gehouden?

Liefs,
Deborah

1 opmerking: