20131212

❄ TRAVEL | Lyon (Again) ❄


Deborah, ga je weer op vakantie? Oops, guilty! Laatste keer dit jaar, dat beloof ik ;).
Ik ga in de week van 16 december inderdaad weer het land uit en dit keer weer naar Lyon. De laatste keer dat ik daar was in augustus (klik hier voor het verslag met foto's van vorige keer) ging mijn gay best friend Rob daar solliciteren. Hij werd aangenomen en hij is daar gaan wonen. Natuurlijk mis ik hem ontzettend, dus ik heb besloten gezellig bij hem langs te gaan.

Ik stap weer 15 uur in de bus richting Lyon, dit keer alleen. Mijn tablet gaat mee om mij te vermaken met films en ik neem ook wel een boek mee, maar waarschijnlijk zal ik vooral gaan slapen. Daar ben ik tenslotte zeer getraind in en de tijd gaat dan lekker snel.

Ik heb er echt super veel zin in. Ben erg benieuwd hoe de stad er in de winter vlak voor de feestdagen uitziet. Kerst zal ik er niet vieren, maar de stad zal denk ik extra mooi verlicht zijn. Misschien moet ik de berg op in de avond om nog eens te genieten van het uitzicht dat je hierboven op de foto ziet. Natuurlijk zal ik ook wat geshopt worden. Als jullie mijn wishlist hebben gezien weet je wel waar ik naar op zoek ga.

Uiteraard zal ik weer een fotoverslag maken wanneer ik veilig terug ben ik Lyon.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: