20131205

❄ LIJSTJES | Wishlist December 2013 ❄


Het is al TE lang geleden dat ik een wishlist plaatste. Meestal geef ik mijzelf niet eens de tijd om een wishlist op te stellen, want als ik iets wil dan koop ik het iets te snel haha. Op het moment heb ik toch een aantal beauty en fashion items die ik graag wil hebben.Met stip op nummer 1 van mijn wishlist is natuurlijk het Urban Decay Naked 3 palette!! Ik was zo ontzettend blij toen de geruchten rondom dit derde Naked palette waar bleken te zijn. Mijn Naked 1, 2 en Basics gebruik ik bijna dagelijks. Over twee weekjes ben ik in Lyon. Het palette schijnt in Frankrijk al te koop te zijn, dus ik hoop daar in één van de Sephora filialen mijn slag te kunnen slaan!

Er staan twee prachtige blushes op mijn verlanglijstje. De Benefit Rockateur blush wil ik al maanden heel graag hebben. Wat mij tegenhoudt de blush te kopen? Dat is de prijs. In Nederland betaal je ruim 33 euro voor deze beauty. De andere blush is van Physicians Formula dat sinds kort bij Boozyshop.nl te koop is. Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush Warm heet de blush die ik op het oog heb. Voor €17,95 is hij bij Boozyshop te koop. Voor het hartjes patroon alleen zou ik de blush  al aanschaffen.

Zoals ik al zei ben ik deze maand in Lyon te vinden. In augustus kocht ik het niet, maar dit keer wil ik toch een fles Bioderma kopen. Op het moment gebruik ik graag het miscellaire water van Lóreal wat een redelijk goede dupe schijnt te zijn van Bioderma. Mijn nieuwsgierigheid naar dit cult product is te groot om het niet te proberen.

Twee producten die ik al eens eerder gebruikt heb, maar graag weer wil hebben. Van Macadamia heb ik al eens een sample van het Deep Repair Mask gehad. Graag zou ik toch eens een fullsize pot willen kopen. Ik heb alleen nog veel conditioners liggen, dus ik probeer eerst wat flessen op te maken. Afgelopen maand maakte ik de geur Dolce&Gabbana The One op. Één van mijn favorieten die ik nu al heel erg mis. Snel maar weer aanschaffen.Het laatste beauty item op mijn wishlist is de Zoeva 231 Petit Crease kwast. Op Youtube in een tutorial zag ik iemand deze kwast gebruiken en toen stond de 231 van Zoeva direct op mijn wishlist. Gelukkig hoef ik deze niet speciaal uit Duitsland te bestellen, mijn geliefde website The Make-Up Spot heeft Zoeva in het assortiment.

Dan heb ik drie fashion items die ik graag wil hebben. Allereerst wil ik een mooie jurk voor de feestdagen hebben. De jurk op de foto komt van de H&M. Ik had hem al in twee maten besteld, maar (voor het eerst in....ooit) waren beide jurken te groot. Nog een maatje kleiner bestellen!

Volgende week ga ik een dagje shoppen in Antwerpen. Ik was daarom de website van Forever21 even aan het bekijken en zag daar de Curved Bar Necklace staan. Pretty! Hopelijk hangt hij in de winkel volgende week.

Als laatste zag ik op de website van mijn favoriete beauty vlogger FleurdeForce het Rose Wrap armbandje. Ik heb ooit al eens twee armbandjes bij haar besteld en die heb ik beide een hele tijd gedragen. Deze vind ik erg mooi en het is een armband die bij veel outfits past.

Welke items staan bij jullie op de wishlist om zelf te kopen of te vragen? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Leuke wishlist! En dat masker van Macadamia is echt hemels inderdaad! :D

    BeantwoordenVerwijderen