20131227

❄ ENTERTAINMENT | Christmas Songs 2013 ❄


Ieder jaar luister ik met veel plezier naar Kerst muziek en ook dit jaar weer. Dit jaar ontdekte ik een paar leuke nieuwe Christmas songs die ik nog niet echt eerder had gehoord en die ik daarom maar al te graag met jullie deel. De kerstdagen mogen dat wel over zijn, maar voor mij blijft het tot en met Oud&Nieuw Kerst!

Rigby - Please Come Home

Please Come Home van de nederlandse band Rigby hoorde ik bij Serious Request voorbij komen en ik vond hem zo goed! Het is modern, maar je hoort wel dat het een Kerst liedje is, i like!


Kelly Clarkson - Underneath The Tree

Qua gevoel valt Underneath The Tree voor mij in de categorie All I Want For Christmas Is You! Het is vrolijk, heel Amerikaans en brengt je echt in de Christmas Spirit!


Coldplay - Christmas Lights

Oke, ik moet toegeven dat ik Christmas Lights van Coldplay al kende, maar dat maakt hem natuurlijk niet minder fijn om naar te luisteren. Het is een rustig Kerst nummer. Heerlijk om op bed nog even naar te luisteren voor het slapen. En wie houdt er nu niet van Coldplay?!


Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten