20131231

❄ Persoonlijke Hoogtepunten 2013 ❄


Ik heb het al vaker gezegd, 2013 had hele diepe dalen... Maar eerlijk is eerlijk, ik heb ook hele leuke dingen meegemaakt in het afgelopen jaar. Echt een jaar met ups en downs. Omdat ik het jaar graag vrolijk uit ga zal ik net als vorig jaar mijn persoonlijke hoogtepunten laten zien!
Na de saaie eerste maand van 2013 kwam februari waarin ik veel vrije tijd had! Met mijn Rotterdampas ging ik er op uit! Zo ging ik naar de tentoonstelling van Jean Paul Gaultier, was ik een aantal keer in de bioscoop te vinden, was ik vrijwilliger bij Theaterfestival Avondturen en was ik in Amsterdam voor de perspresentatie van het album Glitterjurk van Jurk!
Met vier avonden in het theater was maart toch wel een theatermaand! Daar kan ik altijd intens van genieten! Ook sprak ik een paar keer af met vrienden in maart. Ik ging naar Oz, uit eten bij Restaurant Napoli, dronk drankjes bij Breakaway Café en had een sushi lunch!April! In april ging ik met vriendin Bo-Danique twee nachtjes naar Düsseldorf toe. Ook moest er met
Rob weer eens sushi gegeten worden (ik ontdek een etenspatroon...).In mei stond ik met mijn testimonial van de voorstelling Van der Laan en Woe in de seizoensbrochure van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen! Super tof! Ik was ook weer een aantal keer in het theater te vinden, werd ik 24 jaar oud op 19 mei en ging ik de week na mijn verjaardag een dagje naar Antwerpen met Bo-Danique.In juni bezocht ik voor het eerst in mijn leven het Zomercarnaval in het centrum van Rotterdam. En heel gaaf was dat ik samen met Rob ONE Day organiseerde voor NEWb Radio op Inholland wat die dag zelfs op Megastad FM te horen was!Halverwege de maand juli ging ik helemaal alleen naar Londen toe. Heerlijk op mezelf, een beetje rust en heerlijk shoppen! Een paar dagen na Londen ging ik samen met mijn zus naar Berlijn. Ik reisde van hittegolf naar hittegolf! Wat een warmte zeg in juli!In augustus ging ik gewoon nog een keertje op reis, dit keer met Rob naar Lyon. En weer kwam ik in een hittegolf terecht, maar wat was de stad daardoor mooi zeg! Ik had het niet willen missen!Toen was het alweer september en haalde ik mijn theorie en praktijk examens voor BedrijfsHulpVerlening. Aan het einde van de maand ging ik met ouders, zus en neefje naar de Efteling toe. Dat is een kleine gezinstraditie geworden bij ons.
Met Manon ging ik in oktober gezellig shoppen in Almere bij de Primark! We hadden elkaar al een jaar niet meer gezien, dus we hebben veel gekletst. Met vrienden ging ik heerlijk uit eten bij Humpreys. Niet te vergeten, de Grazia Beautybloggers Masterclass!! Dit was zo leerzaam en leuk. Ik heb een hoop leuke meiden leren kennen zoals Lotte, Luana, Dagmar, Angela etc etc. Ook heb ik hier Serena van Beautylab.nl en Mascha van Beautygloss.nl ontmoet, erg tof. En dan kregen we ook nog eens een geweldige goodiebag mee!


    

November was ook weer een fijne theater maand waarin ik onder andere naar Red, Yellow & Blue van Isabelle Beernaert ging. En het was een maand waarin ik voor het eerst sinds een lange tijd echt weer van mijn lieve familieleden kon genieten.

     

En dan de laatste maand van 2013! De maand waarin ik nog meer van mijn familie en ook van mijn vrienden heb genoten! Er komt nog een This Month December 2013 online, maar mijn maand bestond uit shoppen met Manon, in Lyon logeren bij Rob en met familie en vrienden kletsen en vooral ook heel veel eten. LOVE!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige hoogtepunten en mooi om te zien wat je allemaal voor fijne momenten heb beleefd. Stiekem zijn het er onwijs veel! Lekker blijven bloggen in 2014 en volg je hart! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel meid! Gelukkig waren er inderdaad veel leuke momenten in 2013!

      Verwijderen