20131230

❄ BEAUTY | Shoplog Antwerpen & Lyon ❄


Dat ik naar Lyon ben geweest wisten jullie waarschijnlijk wel, maar in het weekend ervoor, op 14 december, ben ik met vriendinnetje Manon wezen shoppen in Antwerpen! Manon en ik kennen elkaar al jaren, maar we zien elkaar wegens onze drukke schema's niet heel erg veel. We hadden dus een gezellig dagje gepland in Antwerpen om te shoppen en kletsen.

In Manon heb ik echt een mede beautyvriendinnetje gevonden, dus het shoppen ging ons heeeeel erg goed af! Als eerste gingen wij naar Forever21 waar wij een hele tijd rondgelopen hebben en ook een hoop hebben gepast. Uiteindelijk rekende ik vier items af, een seamless legging, een top (waar ik geen goede foto van kan maken...), een burgundy statement ketting en een Kerst jurkje waarbij het decolleté van kant is! Alles droeg ik tijdens Kerstmis.

       


Na de Forever21 zijn we gaan lunchen, hebben nog wat winkels gezien en kwamen toen in de Lush terecht. Manon en ik zijn daar best wel een beetje los gegaan! Dit rook lekker en dat is fijn... Tja zo zorg je er wel voor dat je elkaar veel leuke dingen aansmeert.Ik kocht een fles van mijn favoriete shampoo, I Love Juicy! Volgens mij is dit al mijn vijfde/zesde fles... Van de kerstcollectie kocht ik een stuk Snow Globe en Snowcake (ook voor de give away). Heerlijk!

En toen zijn we doorgelopen naar de Benefit counter in een warenhuis. Auw.. Daar hebben wij onze rekeningen pijn gedaan. Manon kocht de blush Hervana en ik kocht Posie Tint! Ik wilde Posie Tint al een tijdje hebben, maar nu toch eindelijk gekocht. Ben er heel erg blij mee.Een paar dagen later was ik in Lyon te vinden! Bij mijn gay best friend op bezoek. Mijn missie om het Urban Decay Naked 3 palette te vinden faalde (was die zondag uitverkocht, nooooo), maar ik kocht nog wel wat andere leuke producten.
Skincare! Het merk Neutrogena ontdekte ik dit jaar in Berlijn. Toen had ik al een fles tonic van de Visibly Clear lijn. Hij begon op te raken, dus ik gebruikte het bijna niet meer, maar wat ben ik blij dat ik het weer heb! Mijn huid knapt er heel erg van op door het Salicyl zuur dat erin zit. Omdat ik een explosie op mijn kin had kocht ik de On The Spot gel van Neutrogena. Top spul, want de dag erna was het al een stuk minder erg. Om te testen kocht ik ook nog een hydraterende crème van de Visibly Clear lijn.

Het stond al op mijn wishlist, Bioderma! Ik kocht een 500ml fles en een reis flacon voor ongeveer €15,00 bij elkaar. Heel goed geprijsd als je het mij vraagt, nu nog hopen dat het product zelf mij bevalt.Deze slimerik was haar shampoo vergeten, dus ik kocht nog een klein flesje I Love juicy... Deze blijft voorlopig in mijn reis toilettasje zitten. Omdat Rob een bad heeft MOEST ik bij Lush iets lekkers kopen, dus ik koos, nadat ik de review video van Vera Camilla zag, voor de Magic Wand.Vorige Lyon trip kon ik geen souvenir vinden en dit keer wel! Dus ik heb dit mini bordje aan mijn souvenir collectie toegevoegd. Bij Mac kocht ik de Indianwood Paint Pot.Bij Sephora, waarvan ze dus 3/4 filialen hebben in Lyon, kocht ik een nieuwe Nars primer, een Sephora waterproof zwart eye pencil, Benefit High Brow en een Urban Decay oogschaduw in de kleur Lacey. Zoals ik al zei, helaas was Naked 3 uitverkocht en ik kon alleen het showmodel in de winkel bekijken...

Nu mag ik eigenlijk niets meer kopen, al is de Lush Sale wel heel erg aantrekkelijk! Onverbeterlijk ben ik!

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Die Urban Decay Lacey oogschaduw lijkt me ontzettend mooi! En de Bioderma cleanser is net bij mij op, ik vond hem héél fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shoplog! Mooi kerstjurkje zeg x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel! Iedereen vond hem gelukkig ook heel mooi staan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie dingen Deborah! Het ziet er echt super fijn uit allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen