20140103

LOVE | Beauty Favorites 2013


Een nieuw jaar is begonnen, maar ik blik nog even terug op 2013. Wat een fijn beauty jaar was het weer en wat heb ik veel goede producten ontdekt. In de beauty favorites 2013 geef ik jullie een overzicht van mijn favoriete beauty producten van 2013!Gezichtsverzorging

Mijn favoriete skincare producten ontdekte ik in het buitenland. In Berlijn kocht ik producten van de Visibly Clear lijn van Neutrogena. Het Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 Reiniging/Masker en het Neutrogena Visibly Clear Gezichtswater met salicylzuur erin hebben mijn huid verbeterd! Ik merk als ik de producten niet gebruik dat ik sneller onzuiverheden krijg. Als dagelijkse micellaire reiniger gebruik ik de Lóreal Sublime Soft Verzachtend Micellair Water! Ik ben nu al halverwege mijn derde fles.Bij huidverzorging hoort wat mij betreft ook de verzorging van je lippen. Begin 2013 kocht ik de Nivea Lipbutters, maar sinds oktober/november ben ik verslaafd op de Nivea Lipbutter Vanilla & Macadamia! De geur is lekker en zorgt er echt voor dat de lippen lekker zacht en verzorgd aanvoelen.Haarverzorging

In Düsseldorf kocht ik een fles Garnier Fructis Miraculous Oil. Deze olie voor het haar heb ik na bijna iedere wasbeurt in de lengtes van mijn haar gebruikt. Mijn haar gaat er mooi door glanzen en het is goed doorkambaar. Voor wat volume in mijn sluike haar gebruik ik sinds kort de Lóreal Texture Dust volume poeder die ik in de goodiebag van de Grazia Beautyblogger Masterclass kreeg.Tools

Begin 2013 las ik op verschillende beautyblogs over het Duitse merk Zoeva en met name las ik veel positieve berichten over de kwasten. Ik vond de verzendkosten toch wat hoog om zomaar iets te bestellen, maar toen ik erachter kwam dat The Make-Up Spot dit merk ging verkopen was ik er als de kippen bij. Ik heb inmiddels een flink aantal kwasten verzameld, maar deze drie zijn favoriet: Zoeva 234 Smoky Shader, Zoeva 227 Soft Definer en de Zoeva 317 Wing Liner. Deze kwasten raad ik iedereen aan, of je nu beginner bent of al wat kwasten in bezit hebt.Oogmake-up

Twee producten die ik met heel veel liefde heb gebruikt zijn mijn Mac Painterly Paint Pot en het Urban Decay Naked Basics Palette (waar ik een review over schreef). De Paint Pot en de kleur W.O.S. (Walk Of Shame) vormen samen al maanden de basis bij iedere ooglook, want de combi is bijna gelijk aan mijn huidskleur. Ik baal er echt wel een beetje van dat W.O.S. op begint te raken!Bij de basis van mijn ooglooks hoort ook zeker mijn Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base. Nars eyeshadow base is flink aan de prijs en de verpakking is wat onhandig naarmate het product op raakt, maar wat blijft mijn make-up er onwijs goed door zitten! Urenlang, door weer en wind en toch gaat de make-up geen kant op.

Om er wakker uit te zien is Catrice Made To Stay Inside Eye Pencil echt een perfect product. Mijn ogen zijn waterig en zelf bij mij blijft dit potlood dat op de waterlijn aangebracht wordt een flinke tijd zitten. Catrice heeft nog een goed product op de markt gebracht. Nooit eerder gebruikte ik een liquid liner omdat ik het onhandig vond en het zat overal behalve waar het hoorde, maar Catrice Liquid Liner Waterproof blijf de hele dag op zijn plek en hij brengt super makkelijk aan! Ik gebruik bijna niet anders meer.

De mascara ontdekking van het jaar is toch wel de Lóreal Miss Manga Mega Volume Mascara waar ik een review over schreef. Mijn wimpers krijgen er echt een boost door. Het is jammer dat hij niet waterproof is, anders zou ik de mascara nu nog iedere dag dragen, maar dat durf ik met de Hollandse winter niet echt aan.Gezichtsmake-up

Lóreal was goed op dreef dit jaar. Mijn favoriete foundation van de afgelopen paar maanden is de Lóreal Nude Magique Eau De Teint. Deze foundation voel je bijna niet op de huid, het voelt aan alsof je water aanbrengt, maar het maakt de huid een stuk egaler zonder dat er een plakkaat foundation op je gezicht zit. Om het gebied onder mijn ogen wat op te lichten en donkere plekjes te verhullen gebruik ik sinds de zomer Collection Lasting Perfection Concealer, alleen is deze niet in Nederland te koop.
Voor een mooie glow op mijn jukbeenderen gebruik ik met heel veel liefde de Mac Extra Dimension Skinfinish in Superb. Binnenkort brengt Mac hem weer tijdelijk uit in een collectie, dus misschien een idee om een kleine review te schrijven?Om af te poederen kies ik iedere keer weer voor Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder in Translucent. Deze transparante poeder zorgt ervoor dat mijn glimmende t-zone er een stuk matter uit ziet. Het blijft niet de hele dag zitten op een wat vettere huid zoals die van mij, maar dat vindt ik geen groot probleem.Nagellak

Mijn beauty favorieten lijst zou niet compleet zijn zonder mijn favoriete nagellakken. Essie heeft echt mijn hart veroverd en ik kan gewoon niet meer zonder. De drie kleuren die voor mij in 2013 echt favoriet waren zijn Essie Fiji, Essie Lovie Dovie en Essie Butler PleaseLovie Dovie kwam dit jaar voorbij als Nail Of The Day. Dit jaar werd ik fan van Barry M nagellak. Vooral de Matte Nail Paints zijn mij zeer bevallen. Mijn favoriete kleur daarvan was Barry M Matte Nail Paint Mocha.Hoe mooi de nagellak ook is, alles valt of staat bij een goede base- en topcoat. Mijn favoriete basecoat is de OPI Natural Nail Base Coat die een fijn dun laagje basecoat aanbrengt. Voorheen was de topcoat van Sally Hansen favoriet, maar dit jaar is de nummer 1 plek voor INM Out The Door topcoat! Ik wist niet dat het mogelijk was dat mijn nagellak zou snel droog kon zijn! Chippen doet nagellak bij mij nu eenmaal snel, maar voor de droogtijd en de glans is INM Out The Door echt fantastisch!

Wat waren jullie favoriete beautyproducten van 2013? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! Ik ben erg benieuwd naar het micellair water en de lipbutter. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten! Sommige gebruik ik ook :).De miss Manga draag ik nu ook gewoon nog maar ik ga nergens bijna op de fiets heen, dat scheelt.:)

    BeantwoordenVerwijderen