20140130

CHALLENGES | Happy Challenge #2 Mijn Dromen


Mijn Dromen

Wat een fijne reacties kreeg ik op mijn eerste opdracht van de Happy Challenge over mijn waarden! Met een goed gevoel begin ik aan de tweede opdracht waarin ik moet bedenken wat mijn ultieme droom is...

"Zet voor jezelf op een rij wat jouw ultieme droom is. Hoe ziet jouw perfecte leven eruit? Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Als alles goed zou gaan, waar zou je dan het allerliefste willen uitkomen? Laat het kan-niet gedeelte voor een keertje achterwege!"

Wat een lastig vraag! Voor mijn gevoel ben ik mijn dromen, op z'n minst mijn grote dromen een beetje kwijt... Op lange termijn kan ik niets bedenken en mis ik een droom, maar op korte termijn heb ik ze zeker wel.


Bron: Pinterest.com

Studie
Ooit, jaren geleden, toen ik klaar was met het vmbo was het mijn droom kapper te worden. Ik volgde een opleiding en na een jaar was mijn droom over. De opleiding, het hele vak... Het was niets voor mij. Nog een jaar ging ik door en vervolgde mijn school carrière op de havo. Na twee jaar haalde ik mijn diploma en ging een nieuwe droom achterna, een hbo studie in de media. Ik heb drieënhalf jaar hard gewerkt voor goede cijfers, zette mij in tijdens projecten en mijn fijne stage en op het moment zit ik al een jaar vast in het voortraject van het afstuderen.
Ik lijk mijn voorstel maar niet goedgekeurd te krijgen. Natuurlijk heb ik vorig jaar een klote jaar gehad waardoor mijn gedachten niet bij mijn studie lagen en mijn motivatie ver te zoeken was. Ik dacht er klaar voor te zijn, leverde mijn voorstel in en inmiddels is het voorstel wéér afgekeurd. Mijn droom op het moment is om aan mijn scriptie te beginnen en mijn studie met een goed resultaat af te ronden. Dat wil ik echt heel graag!

Hopelijk kan ik na het afronden van mijn studie verder in wat ik leuk vind, werken in de theaterbranche. Momenteel werk ik één dag in de week met veel liefde op een marketingafdeling in een theater en één dag doe ik datzelfde werk vrijwillig. Na mijn studie zou ik graag richting fulltime gaan. Of dat nou is bij dit theater, een ander theater of misschien wel een impresariaat.

Bloggen
Naast de grote droom van afstuderen en een geweldige baan vinden heb ik nog kleine droom. Er zijn veel meiden die deze droom waarschijnlijk hebben, maar ik zou graag mijn blog zien groeien. Nee, dat hoeft niet fulltime en dat ik ervan moet leven. Ik hoef er niet eens heel veel geld mee te verdienen. Bloggen is een passie, mijn manier van leven... Bloggen doe ik al bijna negen jaar en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier! "Vroeger" was bloggen een online dagboek voor mijzelf en inmiddels *kijkt op de Bloglovin' teller* schrijf ik voor 110 hele leuke lezers. Als je mij dat destijds had verteld, dan had ik je keihard uitgelachen! Nu heb ik er meer plezier in dan ooit.
Ik begin langzaam meer contact te krijgen met andere bloggers en dat is zo ontzettend leuk! Er zijn zoveel lieve meiden op het web te vinden en ik hoop dat dit contact beter zal worden. Dit jaar hoop ik stappen met mijn blog te kunnen zetten, contact te leggen uitsluitend met bedrijven die ik heel interessant vind en mijn doel is vooral om voor jullie met regelmaat van leuke blogs te voorzien. Gewoon omdat ik het leuk vind en gewoon omdat het kan.

Wat als ik ben afgestudeerd en een leuke baan heb? Nou dan zullen er vast wel nieuwe ideeën in mijn hoofd gekropen zijn en zijn er nieuwe dromen ontwikkeld... Dat zien we dan wel weer. Eerst eens focussen op wat nu belangrijk is.

Op de hoogte blijven van de Happy Challenge kan via de Facebook pagina en via Twitter met #deHappyChallenge!

Doe jij ook mee aan de Happy challenge? Dan ben ik erg benieuwd naar jouw dromen! Ik hoor het graag zodat ik ook jullie blogposts over de challenge kan lezen!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

  1. Fijn om te lezen dat geld niet je drijfveer is om te bloggen, zo'n hechte groep vaste lezers is inderdaad fijn :) Ik heb ook aan de Happy Challenge meegedaan, week 2 staat hier: http://sylviakuijsten.com/2014/01/24/happy-challenge-wat-is-jouw-droom/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geschreven! Je weet goed wat je wilt.. Ik vind dat altijd mooi om te zien!
    Mijn droom staat inmiddels ook op mijn blog :)

    BeantwoordenVerwijderen