20140115

Personal Update | Winterdip, Nieuw Blogschema & Blogazine Party


Het is wat stiller geweest op mijn blog na Blogmas. De drukke december maand heeft er behoorlijk ingehakt! Na iedere dag bloggen in december lijkt mijn hoofd oververmoeid en leeg te zijn. De afgelopen twee weken ben ik weer aan het werk gegaan, werd ik vorige week toch behoorlijk grieperig en heb ik een hoop huishoudwerk op me moeten nemen (lees mijn vorige update). Ik ben helaas ook een beetje in een winterdip geraakt... Normaal gesproken is dat in november/december al het geval, dus wat dat betreft valt het wel mee, maar het is wel heel vervelend dat ik mij daardoor zo lusteloos voel. Ik hoop dat ik snel weer wat beter in mijn vel zit! Ieder jaar heb ik er weer last van en dat is zo ontzettend vervelend!

Naast mijn werk bij de AH To Go en mijn vrijwillige dag in het theater zal ik vanaf deze week ook een dag in dienst zijn bij het theater! Een fijne manier op werkervaring op te doen en een leuk extra zakcentje te verdienen. Drukker krijg ik het er wel door, maar dat neem ik dan maar voor lief. Tot de zomer zal ik sowieso in dienst zijn en wat er daarna gebeurt is nog toekomstmuziek.

Iedere dag bloggen zoals in december lukt met mijn twee baantjes echt eventjes niet, dus ik ga weer terug naar het 3 keer per week updaten. Het is de bedoeling dat er iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een artikel online komt. Misschien krijg je in een goede week nog een artikel extra op zondag of maandag ;). Dat zal vanaf volgende week in moeten gaan. Hopelijk is het voor jullie fijn om te weten op welke dagen je een nieuw artikel kunt verwachten.

Onder mijn medebloggers zal het denk ik wel bekend zijn. Op zondag 26 januari vindt de Fashionista BLOGazine Party plaats in Amsterdam. Op de BLOGazine Party zijn er presentaties van verschillende bekende bloggers en zullen er leuke workshops zijn. Zin om er ook bij te zijn? Er zijn nog kaarten te koop! Ik hoop dat het een leuke leerzame dag is en hopelijk ontmoet ik een aantal leuke medebloggers. Wie is er nog meer bij?

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat je in een dipje zit! Denk lekker aan jezelf en neem ff je rust dan komt het vast allemaal goed :) Gefeli met je dagje erbij :) Ben heel benieuwd hoe je dat bevalt.

  Naar de Blogazine party ga ik helaas niet. Zit met mijn gezondheid. Heb hierdoor wel een kaartje over helaas dus als je nog iemand kent ;)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik probeer ook iets meer rust te nemen en een beetje een ritme op te bouwen. Dat zal ook helpen bij het extra werk. Toen ik stage liep was het nog veel vermoeiender, toen had ik 32 uur stage, 8 uur werk, 3 uur radio plus bloggen haha

   Jammer dat je niet gaat, hoop dat je je snel beter voelt. Weet op het moment niemand, maar zal mijn ogen voor je open houden!

   Verwijderen
 2. Herkenbaar, ik zit ook in een winterdipje. Komen we wel weer uit!
  Goed dat je een baantje erbij bent, extra centjes zijn nooit weg natuurlijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk blijft het een milde winter, dat zou erg fijn zijn!

   Verwijderen
 3. Het winterdipje is hier ook herkenbaar, maar ook door examens enzo dat ik echt denk bluhhhh.. Succes met je baantje bij het theater!

  BeantwoordenVerwijderen