20140103

REVIEW | MAC Extra Dimension Skinfinish Superb


Op Beautyscene kwam voorbij dat MAC morgen weer een nieuwe Limited Edition collectie uitbrengt genaamd Magnetic Nude. Toen ik de producten uit de collectie zag viel mijn oog op een Extra Dimension Skinfinish genaamd Superb. Dit product heb ik in 2012 in de Extra Dimension collectie gekocht (ik had één van de laatste exemplaren in Nederland schijnt). Omdat hij al overal uitverkocht was schreef ik er niets over, maar morgen op 4 januari 2013 komt Superb opnieuw uit in de MAC Magnetic Nude collectie. Daarom laat ik jullie mijn exemplaar met swatches zien.Volgens MAC wordt Superb als volgt omschreven: soft peachy nude with multidimensional shimmer. Perzikkleurig is Superb  zeker, maar er zit ook zeker een vleugje roze doorheen. Door de shimmer in de Skinfinish vindt ik het bijna rosé goud lijken en ja daar ben ik wel dol op! De meeste shimmer verdwijnt na een paar keer gebruiken wel, maar de glans die Superb afgeeft blijft heel erg mooi.De Extra Dimension Skinfinish is te gebruiken als shaper, maar ik gebruik hem altijd als highlighter op mijn jukbeenderen en een beetje op mijn slapen. Als oogschaduw is Superb natuurlijk ook prachtig! Gebruik hem met mate, want Superb geeft snel veel product af. De textuur van Superb is heel erg zacht, brengt heel erg fijn aan en zeg eerlijk, ziet hij er niet prachtig uit in de verpakking?In deze MAC Magnetic Nude komen er nog twee andere Extra Dimension Skinfinishes uit, dit zijn Magnetic Appeal (medium tan with fine gold sheen) en Fairly Precious (peach with dimensional pearly green). Voor meer informatie over de limited edition collectie, lees het artikel van Beautyscene.

Voor 9 gram MAC Extra Dimension Skinfinish leg je behoorlijk wat euro's neer en wel €27,50! Het klinkt niet veel, 9 gram, maar geloof mij, met een klein beetje kom je een heel eind. Ik gebruik Superb met regelmaat als highlighter en het is net als ik er amper wat van heb gebruikt.Als je interesse hebt in de MAC Extra Dimension Skinfinish Superb zou ik er morgen snel bij zijn Vorige keer was Superb onwijs snel uitverkocht! Via maccosmetics.nl, bijenkorf.nl en bij de MAC counters van Douglas en de Bijenkorf kun je vanaf morgen terecht voor de nieuwe collectie MAC Magnetic Nude.

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen: