20140102

THIS MONTH | December 2013


Wat was december een fijne afsluiter van het jaar! Ik heb echt intens genoten van deze maand. Het zat vol met fijne en warme dingen zoals leuke dingen doen met vrienden en familie. Wat een feest, deze maand had ik echt nodig na zo'n rollercoaster jaar. Kijken jullie mee naar mijn december?Voor mij gaat Kerst al in op 1 december haha Een maand lang feest! Bij Hema kocht ik deze Santa Clause.
Op zondag 1 december ging ik naar het Oude Luxor voor De Veelste Grote Nederbiet Sjoo van The kik! Erg leuk. Ook leuk was dat Guus Meeuwis er speciaal voor één liedje was.
Naast mijn vrijwilligerswerk op kantoor bij de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, mag ik daar vanaf januari in dienst komen voor 1 dag in de week als marketing medewerker! Jeeeeej!Ik keek al zo lang uit naar de nieuwe Hunger Games Catching Fire film en wat was hij goed. Ik schreef een kleine review over Catching Fire deze maand.

Het was deze maand hard werken geblazen. Tot 14 december moest ik bij de AH To Go werken, bij de Stadsgehoorzaal op kantoor, hier en daar nog even naar school EN iedere dag schrijven voor Blogmas! Wat een feest was het en wat ben ik jullie allemaal dankbaar voor jullie reacties en het liken van mijn blog.     
 

Op 14 december had ik echt vakantie en ben toen met mijn lieve vriendinnetje Manon gaan shoppen in Antwerpen. Fun! Wij kunnen er samen wel wat van hoor. Er is een hoop geld uitgegeven die dag haha. (bekijk de shoplog hier) We zijn alleen nog op jacht naar Urban Decay Naked 3.
Naast shoppen hebben we ook gezellig geluncht, drankjes gedronken, gekletst en sushi gegeten. De beste plek in Antwerpen is bij Wagamama Sushi, daar hebben ze een lopende band met sushi.
Toen ik thuis kwam zat er een halve familie op mij te wachten. Ze waren gewoon gezellig langs gekomen.    

De dinsdag na Antwerpen was het tijd om, alweer, een Eurolines bus in te stappen om naar Lyon te gaan. Op naar mijn lieve goede vriend Rob! Die woont en werkt daar sinds een paar maandjes en ik mis hem enorm, dus ik had er een 15 uur durende busreis voor over om hem op te zoeken. Er komt nog een Travel update over online, maar ik wilde bovenstaande foto's al even delen. Vooral de MEGA Furby! Die vond ik echt awesome!Helaas was Naked 3 in alle drie de Sephora's in Lyon uitverkocht! Ik kon hem alleen aanschouwen met een stuk plastic ervoor... Boe!Op de zondag voor Kerst was in terug in Nederland. Ik haalde mijn kerstpakket (een redelijk standaard pakket, maar altijd leuk om open te maken :D ) op en ging naar huis om vervolgens eindelijk Serious Request te zien. In Lyon luisterde ik het wel af en toe, maar Serious Request vindt ik het leukst om op televisie te zien.
Ik pakte de laatste cadeautjes in, ging last minute naar de kapper en toen was het alweer Kerst!
Ontbijt! Ook Suus kreeg wat lekkers! En mijn look op eerste kerstdag die ik niet meer met daglicht kon fotograferen (blogger fail...), maar van mijn Candy Cane geïnspireerde nagels had ik een tutorial gemaakt en waar jullie leuk op reageerden! En dan nu de foto's met veel eten en familie.


Eerste kerstdag was bij mij thuis. Wij gingen, hoe kan het met Kerst ook anders, gourmetten! Tweede kerstdag was bij mijn nicht die ongelofelijk lekker had gekookt! Amuses van rosbief en zalm, eendenborstfilet met een peertje en mangochutney en toen het hoofdgerecht met lam, ossehaas, varkenhaas, hert, aardappeltjes, aardappelpuree, peultjes en asperges, wat een feestmaaltijd! Het toetjes was een chocolade cranberry taart. HEERLIJK!

Vervolgens ging ik verder met eten op vrijdag "derde kerstdag" en zondag.

Vrijdag vierde ik "derde kerstdag" met vrienden en we hadden allemaal wat te eten gemaakt/meegenomen. Hamburger, kip, tabouleh, stokbrood, quesedillas, Cinnabon en kwarktaart. Bomvol zat ik al na de eerst hamburger, maar bleef gewoon stug dooreten. Zondag nodigde mijn oom ons uit om bij hem nasi en saté te gaan eten. Heerlijk was het weer en wat zaten we vol.
Maandag kwam mijn oom langs om met mijn vader oliebollen te bakken. Wij bakken altijd super veel, echt een traditie bij ons. Wij delen ze ook uit hoor, maak je geen zorgen, we eten niet alles zelf op.

Oud&Nieuw was lekker rustig. Geweldig wakker werd ik met het nieuws dat ik de 100 volgers heb gehaald, love you guys! Ik heb gewerkt tot half 5 en na mijn werk zijn we naar Den Haag gereden om bij mijn neef de jaarwisseling te vieren. Lekker gezellig en intiem, zoals het dit jaar moest zijn. Familie onder elkaar.
Iedereen nogmaals een gelukkig nieuwjaar!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten