20140204

BEAUTY | Empties Januari 2014In december had ik al een hele hoop producten opgemaakt en tot mijn verbazing zat mijn empties lade nu weer vol! Ik vlieg opeens door mijn producten heen. En dat is gelukkig ook mijn bedoeling. Om geld te besparen moet ik eerst een groot deel van mijn voorraad op maken voordat ik iets nieuws mag kopen van mezelf. Bekijk welke zestien producten ik in december en januari op maakte!Één van mijn favoriete deodorants maakte ik op. Hij ruikt zo lekker, maar ik heb nog een aantal bussen deodorant in de kast staan, dus die ga ik eerst opmaken. In december was de Shower Paste Shanti Shower van Rituals favoriet! Ik ben nadat deze op was verder gegaan met de foam in deze geur, Indian Rose & Organic Sweet Almond Oil, en die is ook bijna op.
Er ging ook een Happy Mist in de geur Organic Mandarin & Yuzu op. Rook heerlijk, maar ik zou hem niet persé snel weer opnieuw kopen.Weer maakte ik een fles Lóreal Sublime Soft Micellair Water op en daarbij had ik uit dezelfde lijn van Lóreal de reinigingsdoekjes gebruikt. Ze zijn fijn, maar de prijs (meer dan 5 euro) vind ik wat minder. Naast het Lóreal micellair water maakte ik ook een watertje van Neutrogena op waar een beetje Salicylzuur in zit. Top voor onrustige huidjes zoals die van mij.Ik nam een klein flesje I Love Juicy shampoo mee naar Lyon en maakte hem daar op (hij zat niet helemaal vol hoor). Blijft mijn favoriete shampoo! Mijn lange haar heeft nu een meer verzorging nodig dan toen het korter was, dus er ging een masker van Dove op. Hij deed goed zijn werk, maar ik heb nog wat andere maskers liggen, dus ik zou hem niet zomaar opnieuw kopen.
Last minute, en daarom niet op de foto aan het begin van dit artikel, ging mijn tube handcrème van Rituals op. Onwijs fijne crème! Als ik een leuke aanbieding tegenkom dan koop ik hem zeker. Deze tube kreeg ik ooit in een kerstpakket.In een maand tijd heb ik een 10ml flesje parfum tot op de laatste druppel opgemaakt! Het is Killer Queen van Katy Perry. Ik moet hem snel weer kopen, want ik mis de geur heel erg en ik kreeg er ook vaak complimentjes over.
De Urban Decay Primer Potion in de Professional Size moest nu echt weg. Ik heb hem al zo lang en hij ruikt nu een beetje vreemd... Gelukkig had ik er wel heel erg veel van gebruikt. De Nars Primer die ik in de zomer kocht in Londen is ook helemaal op.
De Dip&Clean Nail Polish Remover van de Hema was aan vervanging toe, dus deze mag weg.Als allerlaatste nog drie last minute empties. Mijn scheermesje was aan vervanging toe en toevallig precies op het moment dat mijn scheergel op ging. Ik gebruik graag de Gilette Satin Care scheergels, maar ik wil misschien nu het scheerschuim van EOS gaan proberen. Ik had ooit een sample en die was wel prettig. Ik maakte ook de fles Chilly gel op. Fijn product, veel fijner dan Lactacyd, dus als ik hem binnenkort tegenkom dan reken ik hem zeker af.

Liefs,
Deborah

10 opmerkingen:

 1. Killer queen is zo lekker <3!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten heb je opgemaakt! Vooral die van Rituals lijken mij heerlijk. Killer queen heb ik ook maar is gelukkig nog halfvol :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat heb je veel opgemaakt! Ik heb dezelfde handcrème van Rituals en hij is hier ook helaas bijna op :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw heerlijke favo's! Vooral het luchtje van Katy, yummmie ! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb echt een lichte obsessie voor Killer Queen :D hihi

   Verwijderen
 5. Ik zou de reinigingsdoekjes van L'oreal wel willen proberen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne producten heb je opgemaakt! Ik heb ook ooit eens een sample van EOS gehad en die vond ik ook echt heel fijn. Weet jij waar je dat merk eigenlijk kunt kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alicejo.com! Daar kun je EOS producten kopen. Een selectie van hun producten is ook in een winkel in Eindhoven en Rotterdam te koop.

   Verwijderen
 7. Mooie producten, killer queen van Katy Perry vind ik heerlijk, bij mij begint hij ook aardig op te raken!

  BeantwoordenVerwijderen