20140213

LOVE | Favorites Januari 2014


Oei, februari is al bijna halverwege en dan kom ik nog eens aan met mijn favorieten van december/januari! Ik had gewoon geen tijd om foto's te maken, maar de foto's zijn er inmiddels! Tijd om te kijken wat ik in december en januari graag gebruikte. December tel ik stiekem ook nog een beetje mee omdat ik in december mijn 2013 favorieten postte en niet mijn maandelijkse favorieten. En eigenlijk heb ik van januari maar één favoriet, maar wel een MEGA favoriet!

Afgelopen maand gebruikte ik met heel veel plezier de Rituals Yogi Flow Foaming Shower Gel. In de favorieten van oktober kwam de Shower Paste in deze geur al voorbij en ik vond de geur Indian Rose en Sweet Almond zo lekker dat ik de Foaming Shower Gel ging gebruiken. Snel een nieuwe bus kopen.

Voor het eerst in mijn leven maakte ik in een maand tijd een parfum op! In december kocht ik de 15ml fles van Katy Perry Killer Queen. Het is zo'n lekkere geur en ik kreeg er onwijs veel complimenten over. Ik nam het handige kleine flesje mee naar Lyon en droeg het tijdens de feestdagen... I Just love it! Maar toen ging Killer Queen tot op de laatste druppel op... Op de foto zie je dan ook mijn nieuwe 30ml fles die ik een paar dagen geleden kocht!Tijdens mijn shopping tripjes in Antwerpen en Lyon kocht ik drie Benefit producten die ik alle drie heel veel gebruikt heb in december en januari! De Posietint wilde ik al een tijdje. Bij de Benefit counter hadden ze de Posietint bij mij aangebracht en vond hem zo mooi. Zowel op de lippen als de wangen draag ik hem graag. De Rockateur blush had ik bij FleurdeForce op Youtube voorbij zien komen en sindsdien stond hij op mijn wishlist. Samen met de Posietint kocht ik hem in Antwerpen.

Omdat ik de laatste paar maanden meer aandacht geef aan mijn wenkbrauwen was ik zeer benieuwd naar Benefit High Brow. Ondanks dat ik soms wat moeite heb met het gebruik van dit potlood vind ik het nog steeds een mooi product.De oogschaduw Cocoa star uit het Too Faced Natural At Night palette gebruik ik de laatste tijd steeds meer. Op de onderste wimperrand en als accentkleur in de crease is het een fijne oogschaduw.
En dan natuurlijk... URBAN DECAY NAKED 3 PALETTE!! Oké, ik ben echt te blij met dit palette en terecht want wat is hij toch mooi! Ik zit nog heel erg te spelen met mooie combinaties, maar de kleuren zijn  prachtig. Er komt echt nog een review aan!

Wat waren jullie favorieten van januari? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Aaa Naked 3! Die wil ik nog zo graag hebben! Ik vind echt dat je er veel kanten mee op kan.. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne favorieten! Hier word ik bijna jaloers van ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten heb je! Die douche foam en parfum heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne favorieten. Ik wil ook dolgraag een Naked palette en dat doucheschuim van Rituals is zo heerlijk. Mijn man noemt het altijd mijn kauwgomballen zeep ;) xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt echt super favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaaaaah, NAKED 3! Ik wil dit palette heel graag. :)

  BeantwoordenVerwijderen